Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy co robic...

pozwolilam jej u nas zamieszkac a ona chce zabrac mi narzeczonego!! pomocy!

Polecane posty

Gość jesli to prawdziwa historia
to powinnaś wyrzucic ich oboje. Teraz wiesz, że facet jak tylko zakręcić się koło niego babka to cię zdradzi. Całe szczęscie, że nie macie ślubu.

Gość lolz
Czemu nie zostawisz włączonego mikrofonu albo lepiej kamerki, gdy wychodzisz z domu? Wiele można się tak dawiedzieć ;)

Gość turkusikkk
prowokejszyn :-0

Gość aniol i diabel 2 w 1
jakby to byla prawda co piszesz to juz w tej chwili pakujesz walizy jej i tego goscia i gonisz towarzycho!!ale to bzdura totalna

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Jestem ciekawa co będzie dalej. Dodałam do ulubionych. A plan z mamą nadal aktualny? O której chcesz wpasc do domu? :classic_cool:

Gość maszynka do ćwierkania
jeszcze nie wróciła? :D

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
No właśnie, chyba jeszcze nie wróciła :p

Gość uyvdsdsd
upupup

Gość nie nie zawsze tak będzie
jesteś tak głupia, że aż żal cię w rogi nie walnąć :D

Gość urocza czarownicaa
twoje mieszkanie a ty co??juz dawno pwinas spakowac tej malej suce walizki, no ca czekasz

wyszłam wczoraj pare minut po 21. kamerę umiescilam w naszym pokoju. poszwędalam się troche po miescie i wróciłam koło 22:30. weszłam po cichu do mieszkania, juz od progu słyszałam smiechy dochodzące z kuchni. naq niczym ich nie złapałam. ona zmywała naczynia, on pracował na latopie:o byli zdziwieni, wytłumac zyłam im ze mama dobrze sie czuje i ze wróciłam bo moja siostra jej pomagala. na kamerze tez nic nie było. tylko przez chwilę narzeczony wszedl do pokoju, wziął ładowarkę od laptopa i tyle;/ jeszcze wczoraj ONA oznajmiła mi, że szuka pracy. Może rzeczywiście mam paranoję :o

Gość dsdssdsd
a moze dymal ja w innym pokoju ? musial akurat u was?

Gość lolz
Jak przez tydzień będziesz mieć pełen nadzór kamerą, to wtedy mów, że nic się nie dzieje. Jak dla mnie materiał dowodowy za mały na wnioski

Gość kliklikm
No dobrze, poradzę Ci. Pytaj ją po kilka razy dziennie, czy już coś znalazła. Powiedz im, że Twój facet ma z nią nie jeździć i nie chodzić, bo wynajmujący może pomyśleć, że to jej facet i że będzie ciągle u niej przesiadywał i nie chce wynająć wtedy. Powiedz również kilka razy, że czasu już mam mało, bo niedługo czerwiec się skończy, a w lipcu już nie będzie tu mieszkała. Że niech się zastanowi nad tym, gdzie zamieszka w lipcu, bo miała u Ciebie pobyć przejściowo kilka dni w maju, a pomieszkała do końca maja i cały czerwiec. Że niech nie będzie zaskoczona, jeżeli w ostatnim dniu czerwca znajdzie swoje rzeczy wystawione za drzwi, że chcesz normalnie mieszkać ze swoim ukochanym, a nie w trójkącie i że będziesz tak mieszkała od 1 lipca i nikt, ani nic nie wpłynie na zmianę Twojej decyzji.

Gość kliklikm
I jeszcze widząc ją w mieszkaniu co kilkanaście minut pytaj ją, czy już znalazła mieszkanie/pokój i jeżeli nie, to dlaczego jest w domu zamiast szukać. ;)

ja pierrdole...dziewczyno.... Każ jej spierrdalać, a jak się twojemu chłopakowi coś nie podoba, to niech spierrdala razem z nią :O

ja pierrdole...dziewczyno.... Każ jej spierrdalać, a jak się twojemu chłopakowi coś nie podoba, to niech spierrdala razem z nią :O

Gość hdrhrhrer
wmawiaja ci ze masz schizy masz pasozyta w domu! jak ona smie nie placic rachunkow to jest jakis SKANDAL!!!!!!!!! Ja bym ze wstydu si spalila Pasozyt ktory bierze cie na listosc i na pewno cos do Twojego chlopa to co piszesz jest nienormalne a robia z Ciebie zla bo amsz miekkie serce!

Gość urocza czarownicaa
ms jones ma racje, dlaczego dajesz robic ze siebie taka ciote

Gość urocza czarownicaa
i to ty jestes u siebie a nie oni i to TY stawiasz warunki a nie oni i jak mowisz ze ma sie wyprowadzic to ma juz i koniec a kolczyka to ja nigdy nie zgubilam a nosze cale zycie, tylko raz mi sie odpial no wlasnie raz jak szybko sciagalam ciuchy i szrpalam nimi

Gość tak serio po swiecie chodzi
kobieto ty chyba przejrzysz an oczy dopiero jak sie okarze, ze ona jest w ciazy i sie wyprowadza oboje!!!

pakjesz jej tboly i wystawiasz za drzwi!!! tego twjego ekschlopa tez!!! na cholere Tobie dwa pasozyty!!!

taka terapia szojkowa jest najlepsza, od razu zakupuja, ze zabawa sie skonczyla :P

Gość kliklikm
I nie przejmuj się tym, że ona może się obrazić. Jak się obrazi, to tym lepiej, bo wtedy nie będzie Was odwiedzała i nawijała się ciągle przed oczy Twojemu facetowi. Ona nie płaci???? To bezczelnie wyliczaj jej dni. Już dzisiaj jej powiedz: czy wiesz, że już tylko 13 dni zostało ci do wyprowadzki? A jutro: wiesz, że masz jeszcze 12 dni? Codziennie jej tak mów po kilka razy. Nie zwracaj uwagi na jej ewentualne łzy. Wypomnij jej to, że za darmo mieszka, np. powiedz: ja bym tak nie mogła mieszkać u kogoś i nawet nie zapytać, ile mam zapłacić za zużytą wodę, prąd i czynsz. To takie jakby pasożytnictwo.

i ps od razu wezwij sobie kogos z rodziny Ojca czy brata, zeby Tobie w tym pomogli, bez dyskusji z nimi :D

brakuje Tobie konsekwencji i zycie da Ci w d*** po tej historii z kolczykiem od razu tak bym zrobila!!!! ona scieli Wasze lozko??? od kiedy???