Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schiff

pytanie do dziewczyn 18-26lat

Polecane posty

Gość schiff

jakie męskie cechy uchodzą wg was za atrakcyjne cechy ? na co zwracacie uwagę w urodzie (chodzi mi ogólnie, a nie że ja lubię blond włosy i takie tam) i w zachowaniu/intelekcie chłopaka w podobnym do waszego wieku? czy liczy się wygląd czy bardziej charakter? czy status materialny też? lubicie facetów którzy was obejmują, całują, przytulają, biorą ze rękę spontanicznie na randce? czy taki dotyk jest źle widziany? jakie powinien mieć facet fajne zainteresowania? jakie osiągnięcia się dla was liczą? pytam bo jestem nieśmiały, nie znam za bardzo swoich atutów, chcę je odkryć i pokonać nieśiałość.

Gość stokrotka97.97
W temacie napisane jest PYTANIE ty tu zadales chyba z 10.. moja odpowiedz: NIE LUBIE NIEKONKRETNYCH, NIEZDECYDOWANYCH CHŁOPCZYKÓW :) pozdrawiam.

Gość Schiff
ale z czym niekonkretnych że wstydzą się trochę na randce czy niekonkretnych w całym życiu? czy umówiłabyś się z kimś kto się wstydzi trochę na randce ma kłopoty z okazaniem uczuć ale w życiu jest konkretny i przebojowy np. ma perspektywy super kariery jest zawodowo wygadany

Gość blanka87
inteligętnych,kulturalnych z pasja jakaś,przystojny nie ładny

Gość stokrotka97.97
i tych niekumatych tez nie lubie.. moja wczensiejsza wypowiedz byla sarkastyczna, sarmazm idealnie wcelowany w Ciebie autorze ;)

Gość ło matko hahhaha
"inteligętnych" no comments

Gość łubudubudu
Jesteś chemikiem, autorze? Kojarzysz mi się z zasadą Schiffa :D Skoroś mądry, to sobie kogoś znajdziesz. W dobie głupoty mądrzy mają branie ;)

Gość Schiff
ale masz kurde satysfakcję z tego swojego sarkazmu... jakoś rzeczywiście jestem nieśmiały i nieraz dziewczyny się ze mnie śmieją, tak jak ty teraz i mimo że jestem tu anonimowo, to i tak mi przykro za taki "sarkazm". co chcesz tym pokazać? profesjonalnie, zawodowo nie jestem nieśmiały - jestem project managerem w jednym z większych banków. muszę mieć dużo pewności siebie by radzić sobie z podwładnymi i terminowością wykonanych prac. nie znam ciebie i nie widzę ale też mógłbym ci zrobić kilka przykrości gdybym cię lepiej poznał. oczywiście nawet nie możesz sobie wyobrazić, że można być nieśmiałym wobec kobiet i super-śmiałym i inteligentnym zawodowo...

Gość łubudubudu
A ile masz lat? Nie jesteś za stary na szukanie dziewczyn w tym przedziale wiekowym?

Gość schiff
25lat

Gość stokrotka97.97
chodzilo o fakt, ze gdybys zadal jedno, max 3 pytania wiecej chetnych by ci opowiedzialo, reklamujesz swoj temat jako 1 pytanie, a okazuje sie ich az za duzo zeby sie skupic na jakims konkretnie :)

Gość schiff
ok, jestem jak widzisz trochę przewrażliwiony... a możesz mi coś jeszcze powiedzieć na temat? jak dokładnie rozumiesz że facet jest niezdecydowany i niekonkretny?

Liczy się i wygląd i charakter to raz. dwa - dla mnie akurat charakter bardziej niż wygląd. No...ale żeby kogoś poznać muszę go najpierw zauważyć. Cechy wyglądu: ogólnie to się tego nie da określić, bo ludzie mają różny gust i jedni są mnie, drudzy bardziej wybredni. Co do charakteru musi być bystry, musi mieć dość specyficzne poczucie humoru i musi być wygadany.

Gość łubudubudu
dla mnie jedyny typ, na którego nie polecę to: niewykształcony (niech będzie chociaż jedna dziedzina, w której jest lepszy ode mnie), cwaniak, bez zainteresowań, praca bez perspektyw na taśmie produkcyjnej, brak szacunku dla kobiet; Ty się tu chyba nie mieścisz, więc idź do klubu i już :) a skąd jesteś? Jeśli z jakiegoś większego miasta akademickiego, to nie będziesz musiał długo szukać :)

Gość humerus
co do wyglądu, to wiadomo każdy ma jakiś swój typ :) u mnie nie ma reguły raz blondyn, raz brunet :D ważne, żeby był czysty i zadbany, aczkolwiek lubię jak facet jest wysoki i dobrze ubrany. nie musi być przystojniakiem, ważne żeby się ogólnie dobrze prezentował. co do osobowości i charakteru, (bo przecież one są najważniejsze) to dla mnie liczy się przede wszystkim inteligencja (nie ma nic gorszego niż pusty i głupi facet!) bardzo cenię też ambicje, poczucie humoru, odpowiedzialność, otwartość. to czy dziewczyny lubią być przytulane, to jak dla mnie pytanie retoryczne :) czułość i romantyczność jak najbardziej mile widziane. może to głupie, ale jest taka jedna rzecz na którą ja zwracam też szczególną uwage, a mianowicie to czy facet czyta ksiązki :D tyle:)

Gość schiff
dzięki dziewczyny, tak się składa że czytam ksiązki i jestem wysoki i zadbany (praca wymaga...) i wygadany - w pracy wszyscy mnie lubią, myślę że mam dość błyskotliwe i niekonwenconalne żarty (może czasem aż zbyt niekonwenconalne) mimo to nie znam swoich atutów jako mężczyzna. nie wiem czy się podobam, nie umiem rozpoznać kobiecych znków zachęty. o to jest dziwne bo jak prowadzę negochjacje, spór, rozmowę, przedstawiam propozycje w pracy to w sumie zawsze ZAWSZE wiem z kim mam doczynienia i jak go przekonać aby mi ustąpił/a. dziwne że kobiecy seksapil mnie obezwładnia. to jest bardzo męczące jak w klubie mam nawet poprosić o przesunięcie się ładną dziewczynę np.w mini czy z dużym wcięciem w bluzce. jednak potrafię przemóc się gdy jestem w pracy. tam nikt mnie nie omami, 100% trzeźwego myślenia. co tu robić?

Gość schiff
dodam nie znam atutów jako mężczyzna bo byłem w domu dziecka, zrozumiałe że nikt się ze mną nie umawiał (ja też mało się starałem, bo myślałem o przeżyciu). żałuję też że nie miałem życia studenckiego, bo zwyczajnie równolegle studiowałem z pracą. teraz dopiero jest jak być powinno...ale ja nie widzę siebie jakby...

Gość łubudubudu
Jak to co? Umówić się ze mną :D ;) Zależy jakieś dziewczyny szukasz. Możesz ją znaleźć w operze, teatrze, kinie, na kursie tańca, samoobrony, na siłowni, na spotkaniu u znajomych (wkręć się na jakiegoś grilla), w Kościele, jeśli szukasz uduchowionej :) Opcji jest wiele, zależy kogo szukasz

Gość schiff
no takiej normalnej, nieimprezowej bo nie umiem imprezować raczej. ale też takiej żeby sama miała ciekawe zainteresowania i szerokie horyzonty

Gość schiff
ej niby fajnie że piszesz że w teatrze czy operze czy gdzieś tam mogę kogoś znaleźć, ale nawet nie wiem jak dajmy na to w teatrze zagadać (oczywiście w przerwie:) wiem albo w trakcie oklasków:) ) jak chciała byś być zagadana?

Gość humerus
wiesz, takie onieśmielenie z Twojej strony może być urocze :) zależy od kobiety/dziewczyny

Gość łubudubudu
może podasz maila? :) głupio tak na forum. Normalnie chciałabym być zagadana :) Czy mi się podobało, co sądzę o libretto, czy często chodzę do opery itp. bzdety. Jak będzie zainteresowana, to dalej samo pójdzie :)

Gość chłop którego szukają baby
zapytaj czy by łubudu nie poszła z tobą do łóżka (wcześniej zaproś ją do opery)

Gość stokrotka97.97
Autorze a moze koledzy? pogadaj z takim co ma dziewczyne, albo najlepiej z takimi co szukaja i podrywaja. zawsze mozesz isc z nimi na piwo i.. podpatrywac:) zabawnie to brzmi ale tak zobaczysz, ze rozmowa z kobieta moze przyjsc latwo:) mozesz tez sprobowac wiecej rozmawiac w ogole z kobietami, zacznij od pracy, sluzbowe rozmowy, pozniej coraz wiecej jakis prywatnych pogawedek.. znajdz sobie kolezanke, a nie odrazu milosc, tak bedzie ci latwiej:)

Cechy wuglądu : wysoki, szczupły, meski, nigdy rudy :O Poczucie humoru, intelekt, zaradnośc,stanowczosc... i to tajemnicze "cos" co ciezko sprecyzowac :)

Gość chłop którego szukają baby
zapytaj o to samo dziką-stokrotkę97.97

Gość schiff
a ta cała stanowczość to tak ogólnie w życiu czy w odniesieniu do kobiecych prób manipulacji/testowania faceta?

Gość ffch
witam wszystkich też mam jedno pytanie do dziewczyn: również jak autor jestem bardzo nieśmiały chodzę do LO mam 18 lat i bardzo podoba mi się o rok starsza dziewczyna dość często ją spotykam i chciałbym wiedzieć czy wypada tak prosto z mostu podejść powiedzieć że mi się podoba i poprosić o spotkanie bo wiem że w stresie nic ambitniejszego nie powiem?