Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalakaka1144t

Problem straszny

Polecane posty

Gość lalakaka1144t

Z moim partnerem uprawialiśmy sex przerywany w prezerwatywie przed wytryskiem wyszedł zemnie gumkę sprawdziliśmy nie pękła ale miałam wtedy dni płodne czy mogłam zajść?

Gość lalakaka1144t
używaliśmy prezerwatywy durex mocne

Gość lalakaka1144t
A czemu tak sądzisz perwersja?

Ja słyszałam, że durexy to mają jakąś wadę-duże dziurki przez które plemniki bez problemu przepływają.

Gość kólkiki
ja też mam przeczucie ze zaszłaś.. A mnie przeczucie NIGDY nie myli - przepowiedziałam już niejednej ciążę...

Gość lalakaka1144t
a jakie sa skuteczne w twstach wyszły najlepiej

Gość nie sluchaj ich
one sobie jaja robia, jesli do pochwy nie dostala sie sperma, to prawdopodobienstwo jest jak wygrana w totka

Najlepsze są unimil. Ale na razie masz spokój, przez dziewięć miesięcy trwania ciąży nie musicie się zabezpieczać, bo w drugą nie zajdziesz.

Gość nie sluchaj ich
Perwersja -sama sobie robisz jaja z autorki

Gość lalakaka1144t
dzięki "nie słuchaj ich" :)

Gość mola pelna mola
szoookkkk!!!!! autorko jak mozesz zajsc w ciaze jesli kochaliscie sie w prezerwatywie, on nie skonczyl w tobie????? wiatropylna jestes???? jak niby te plemniki mialy ci di c***ki sie przedostac??? przenioslas je??? nie wierze ze sa jeszcze tacy ludzie co pojecia nie maja o sexie a sie zabieraja ostro

Ej no, przecież każdy lekarz Wam powie, że po pierwsze plemniki sobie wypływają z kutasa pojedynczo, zupełnie niezauważenie, a po drugie plemniki mogą przegryźć prezerwatywę. 😴

Gość MAX 22
Leoiej poczytaj sobie na ten temat, to przykre ale bierzesz się za wspolżycie a jesteś nieuświadomiona. Jakim cudem moglaś zajść w ciąze jeslitak zrobiliście jak piszesz. Ale więcej nie ryzykuj bo po co masz sprowadzać jeszcze jedno niechciane zycie na ten swiat.

Gość nie sluchaj ich
Perwersja- plemniki chyba Tobie jakąś krzywdę zrobily... a tak swoja droga autorko -to faktycznie lepiej poczytaj, dowiedz sie z pewnego zrodla czegos o seksie, o konsewkencjach, o zabezpieczaniu etc bo jeśli bedziesz robic tak jak teraz to dzidzie niedlugo bedziesz miec

Jeśli będą stosować stosunek przerywane z prezerwatywą to będą mieć dzidzię? A to ciekawe co piszesz. Zaiste. 😴

Gość nie sluchaj ich
czepiasz sie. chodzilo mi o to, ze jesli bedzie uparwiac sex nie wiedzac nic na ten temat.