Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbtrfvsdfrtersdca

Ja 20, on 29

Polecane posty

Gość fgbtrfvsdfrtersdca

Co prawda jesrem dojrzała jak na swój wiek - byłam w długim związku, poszłam rok wcześniej do szkoły, studiuję dziennie i pracuję.,, ale myśl o 9 latach różnicy między nami mnie paraliżuje. Od trybu życia, poprzez różne grona znajomych, na reakcji rodziców skończyszy. Póki co jestem zakochana tak naiwnie i głupio, że sama za to siebie ganię, ale potem?

Gość fgbtrfvsdfrtersdca
:classic_cool:

Nie jest źle. Jeśli tylko macie o czym rozmawiać. A znajomych można mieć w różnym wieku.

Gość fgbtrfvsdfrtersdca
Taaak, mamy o czym rozmawiać ;-), w ogóle czuję, że świetnie się dogadujemy, rozumiemy etc, ale chciałabym choć na moment umieć skupić się na względach praktyczno-technicznych. Potrzebuję głosu rozsądku...

Gość Para Noja.
Ja mialam 19 jak sie zwiazalam z 10 lat starszym facetem. Jestesmy razem do dzis. Nawet zaonteresowania mamy podobne. Np ja urodzilam sie jak komunizm upadal a on to dokladnie pamieta. Wiec nawet mamy lekcje historii :p

Gość A jak zareagowali na to Wasi
przyjaciele i rodzice? Przecież będąc studentką pierwszego roku musiałaś prowadzić zupełnie inne życie niż dorosły, pracujący facet... Inny grafik, inne problemy

Gość A jak zareagowali na to Wasi
,,,

Gość dentyna_823
Inny grafik, inne problemy to akurat nie od wieku zależy :P mój facet jest muzykiem, ja -dentystką ;) wyobraź sobie moja ,a jego problemy dot. pracy :D

Gość podniose se a co
:D