Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela1191

Jak stracić cm w talli z 68 na 62 :(

Polecane posty

Gość izabela1191

Wzrost: 177cm Biust: 87cm Talia: 68cm Biodra: 88cm Waga: 61kg Chciała bym się pozbyć odstającego brzuszka, który mnie bardzo denerwuje. Chciała bym to zrobić w jak najszybszym czasie gdyż chciała bym jeszcze pokazać się w kostiumie kąpielowym na plaży Aha zaczęłam kręcić hula hop 30 min dziennie 100 brzuszków, ale nie wiem czy to wystarczy ;(

Gość MauraFrog1993
zacznij robić aerobiczną szóstkę weidera ;D powinno pomóc ;p

Gość izabela1191
Po jak długim czsie mogę osiągnąć 62 cm z tą 6 weidera ?

6 weidera szybko działa :D ja jestem szczupła, ale chciałam mieć bardziej wysportowany brzuch.. po niecałych 2 tyg już miałam zamierzony efekt :D ja mam w talii 60 cm, przed tym może miałam 62 :D

Gość kooooooooooooookoryko
nie wiem. Ale wiem jak z 62 wejść na 68. Chętna??

Gość dsfdf
hula hoop jest dobry, ale nie powinno sie zaczynac od ciezkiego! nabijesz sobie siniakow, i nie bedziesz potrafila sobie poradzic z kreceniem. najlepsze efekty przy twojej wadze uzyskasz majac h-h 1,2kg, ale dla poczatkujacych wskazany jest 0,8. kup sobie takie platy wysylwajace sygnaly do miesni np abmaxx, to pomaga zrzucic cm. albo hydrokolonoskopia

Gość izabela1191
nie wiem czy bym sobie poradziła z dietą ale z ćwiczeniami raczej tak. Robiłam dzisiaj tą 6 weidera i za bardzo mnie mięśnie brzucha nie bolały ;/ Chce mieć tylko płaski brzuszek :(