Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja już po prostu nie wiem

co mam robić

Polecane posty

piszę tu bo nie mam się komu wygadać...tak strasznie źle się czuję, wszystko mi się sypie, nic mi nie wychodzi...mam problemy na studiach, nie mam prawdziwych przyjaciół ciągle szukam tego jedynego, niestety z marnym skutkiem, tęsknie za domem, ogólnie nic mi się nie układa...tak bardzo bym się chciała do kogoś przytulić, wygadać, czuję się naprawdę podle. nie wiem co ze mną jest nie tak, czemu nikt mnie nie chce, żaden facet? no wyć mi się chce...za każdym razem gdy spotkam jakiegoś fajnego chłopaka, mija kilka dni i przestaje się mną interesować, ja się staram za każdym razem, może za bardzo? dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, że macie swoich facetów na których możecie liczyć ;( mi tak brakuje mężczyzny, a już najgorzej jest wieczorami kiedy siedzę sama w domu, kładę się do pustego łóżka, potem rano wstaje bo trzeba - chciałabym budzić się rano dla kogoś, chciałabym z kims porozmawiać, wyżalić się, przytulić....

Gość mily samotny
masz ochote pogadac na gg?

sama nie wiem...

Gość mily samotny
podaj nr,chetnie pogadam

Gość fruzzzica
musisz zacząć dostrzegać pozytywy w swoim życiu,a nie narzekać,bo to sukcesu nie przyniesie! jesteś na studiach co oznacza,że wiedzę masz chłopakom imponują dziewczyny mądre,ale również nie narzucaj się za bardzo. to facet powinien się Tobą zainteresować i starać się,oni lubią to robić. każdy ma swój określony czas na szczęście,więcej radości,a zobaczysz będzie luz;)

@ mily samotny, a ile masz lat? przepraszam za bezpośredniosć...

Gość mily samotny
23

w sumie nie wiem czy to dobry pomysł, bo ja mam takiego doła i boję się, że Ci się mój zły nastrój udzieli...

Gość mily samotny
napewno nie ,zaryzykuje,moj nr:5389563