Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwiony jej błyskotliwością

czy ona sobie ze mnie zakpiła?

Polecane posty

Mam koleżankę, nie powiem podoba mi się bardziej niż inne. Wczoraj z nią esemesowałem trochę, napisalem jej, ze chetnie sie nią spotkam, ale najpierw muszę nadrobić zaległosci w pracy. Na co ona mi odpisała " Jasne, przeciez ( tu nazwa mojej firmy) padnie bez wielkiego ( tu moje imię i nazwisko) sciskam z Zakopanego." Poczułem się wykpiony, czy mam słuszne odczucia? Czy może ukryła rozczarowanie?

uznala Cie za a) niezaradną ciotę która nie wyrabia z robotą b) nudziarza pracusia

Gość nototerazja
yyy wydaje mi się, ze niepotrzebnie napisałes o pracy....fajny klimat się robił, a Ty z robotą wyskakujesz.....zakpiła sobie z Ciebie na bank!

Gość skad ja to znam!!!
ja tu widze ironie :D a nie kpine ;) a moze byc to nawet sarkazm

Gość Astoria1985r
Uraziłeś jej dumę. Pomyślała, że skoro spotkanie z nią jest dla Ciebie takie ważne to najwidoczniej mało dla Ciebie znaczy. Bo sorry, ale z takim tekstem wyskakiwać... Ile Ty masz lat? :)

Ja mam 29, ona 34. Ja sie naprawde chetnie z nią spotkam, tylko teraz zacząłem nową pracę i muszę sie wykazac. Mam podpisany kontrakt, pokonałem iluś kandydatów i zależy mi. Muszę wiec zapieprzac, szczególnie, że ostatnio byłem 10 dni na zwolnieniu, bo leżałem z anginą- to się porobiły zaległości. Ja ją naprawdę bardzo lubię, tylko teraz czuję sie autentycznie wykpiony.

nie, ja tylko prosiłem o interpretację jej sms-a, bo ja się czuję wykpiony ( czy słusznie?), ale może Wy zinterpretowalibyscie go inaczej. Może ja go źle odczytuję.

Jako, ze nie odzywała sie do mnie przez cały weekend i pn, dziś wysłałem jej sms-a, ze kupiłem jej w hurtowni o wiele tańszą karmę dla psa ( prosiła mnie o to kiedyś- bo moj znajomy prowadzi tę hurtownię) i jest do odbioru. Odpisała chłodno, kiedy i gdzie może odebrać i oddac pieniądze, ja na to, że w koncówce tyg albo jak woli po niedzieli. Ona to, że jej to bez różnicy i jak mi wygodniej- no zrozum tu człowieku kobietę! łaske teraz robi, bo ja już niewiele kumam..

Gość djunnudhjgnh
Daj se z nia spokoj widac ze jej nie zalezy.