Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniaczko_kaczka

Proszę o rady. Bardzo mi zależy!

Polecane posty

Gość Maniaczko_kaczka

Z Sewerynem znam się praktycznie od zawsze. To mój najlepszy przyjaciel. Niedawno powiedział mi, że czzuje do mnie cos więcej. Bardzo mnie tym zaskoczył. Nie miałam pojęcia. Nie wiem czy to prawdziwa miłośc czy tylko przejściowe zauroczenie, ale on też nie jest mi obojętny. Boje się tylko, że z tego może nic nie wyjść. Ja chodze do II LO, a on do III gimnazjum. Wychowałam się z taki przeświadczeniem, że to chłopak powinien być straszy od dziewczyny. Proszę o pomoc. Może ktoś z was jest właśnie w takim związku? Czy to ma sens?

Gość Susane
A dlaczego ma to być jakąś przeszkodą?. Jeżeli ludzie tak naprawdę się kochają to wiek nie ma znaczenia!. Dla przykładu moja kuzynka zaczęła ze swoim chłopakiem chodzi od 1 gimnazjum, on również był od nie młodszy, na dzień dzisiejszy ona 24, on 22 lata i są ze sobą po dzień dzisiejszy. Powodzenia!.

czytałam dużo książek o miłości, o tragicznej miłości, o miłości ze szczęśliwym zakończeniu, o toksycznej miłości, o nieodwzajemnionej miłości, o wmawianej miłości. i tak myślę i czytając sobie tego twojego miłosnego topika stwierdzam że ta twoja to chyba sraka-gówniaka miłość

Gość alilala
przepraszam za szczerość ale z cyklu "z doświadczenia"... młodszy facet, jeżeli nie ma około 25 lat - to dziecko. Mój miał 21 i miał coś z charakteru przedszkolaka... niestety...

Gość Maniaczko_kaczka
Kozi Bobek - wiesz jest wiele innych słów, których mogłabys uzyć by odpowiedzieć na moje pytanie aczkolwiek przeraszam, bo możesz ich nie znać!

JEZELI TOBIE ZALEZY I MU TO O CO CHODZI BO NIE ROZUMIEM ? ZNAJAC ZYCIE I TAK TO NIE DLUGO POTRWA BO SKORO OD BARDZO DAWNA JESTESCIE PRZYJACIOLMI TO BEDZIE DLA WAS TO BEZNADZIEJNA SPRAWA.. I SADZE, ZE DOJDZIECIE DO WNIOSKU, ZE JEDNAK TO NIE MIALO SENSU.. ALE WARTO PROBOWAC, WARTO POUZYWAC SOBIE ZYCIA ;))