Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitty91

STUDIA

Polecane posty

Gość kitty91

Hej proszę o rady jaki kierunek studiów wybrać- stosunki międzynarodowe czy kulturoznawstwo? Może są tu jacyś studenci/absolwenci tych kierunków. Każda rada na wagę złota pozdrawiam

Gość sziszkeban
Kierunki w sam raz na kasę w tesco. Przemyśl to sobie jeszcze raz, albo już zacznij kombinować :) http://makanai.pl

Gość jjjjjjfgdaa
a kto mi doradzi? finanse i rachunkowosc czy inzynieria srodowiska?? a wg z tych 2, ktore autorko wymienilas lepsze sa stosunki miedzynarodowe o niebo..;)

Gość jjjjjjfgdaa
lublin najprawdopodobnije. lub kraków. a Ty??

Gość xbvvxrfvc
no ja tez na umcs ;) a do krakowa sie nawet nie dostaneee wiec raczej nawet nie skaldam

Gość jjjjjjfgdaa
ten ostatni post to moj. ;]

Gość studenciarka
kulturoznawstwo? zwariowalyscie? po tym nic nie ma. a jak stosunki to tylko wieksze miasto, najlepiej warszawa.

Gość jjjjjjfgdaa
ok tylko napisz jeszcze skad mniej wiecej jestes ;) bo moze my z tego samego miasta lub lo jestesmy

Gość jjjjjjfgdaa
aha, no to nie ;) no to: polski -P- nie wiem czy zdalam ;( matma -P-80-85% angol -R - 65-70% gegra -R- 65- 70% ruski - R- 100% (bo bylam na olimpiadzie) takie mysle ze powinnam miec wyniki. no a teraz Ty napisz szczerze ;)

omg jestes wszechstronnie uzdolniona;D ja polski podstawa-modle sie zeby zdac matma podstawa 60-70% gegra rozrzerz 60-70% ang podstawa 90% myslisz ze sie dostane??? a Ty skad jestes?

Gość jjjjjjfgdaa
taj, jasne.. ja jestem z okolic Biłgoraja ;p a wplacalas juz kase na ich konto?? no ja tez mysle, ze sie dostane (jak ten polskie zdam;( Ty tez sie dostaniesz. z 1 dosc dobrze zdana podstawa i 1 rozszerzeniem dosc dobrze zdanym mozna sie dostac :)

Gość jjjjjjfgdaa
srednia jestem i tez sie wlansie matmy boje. niby nie jetsem kiepska, ale jak mam wszystko wytlumaczone itd. ale jak juz sama mam na jakis pomysl wpasc lub jak jest ciut iine zadanie, nie takie schematyczne to juz jest problem. oj tak srednio mnie interesuja, moze odrobine, ale bez szalu jakiegos. no ale coz.. a Ty jak tam?

Gość nie idzcie na finanse nie
ani rachunkowosc to jest straszne 😭 chcesz byc ksiegowa?:O wyobrazasz sobie takie zycie?:O idz na staz/praktyki do ksiegowosci to bedziesz spierdalac gdzie pieprz rosnie

ja tez ale wachałam sie jeszcze miedzy gospodarka przestrzenna ale to jest bardziej techniczne a rachunkowosc no nie wiem jakos mi pasuje:) a ta Twoja inzynieria srodowiska to straszna jest;p zobacz jakie tam sa przedmioty,,

Gość nie idzcie na finanse nie
po politechnice bedziecie sie pchaly do szkol a faceci wygryza was raz dwa po kierunkach technicznych :O

Gość jjjjjjfgdaa
no wiem wlasnie... ale teraz wszyscy mowia ze tylko na politechnice sie oplaca studiowac itd. i z ejus bardzo duzo absolwentow finansow, ekonomii, zarzadzania wiec raczej sie nie oplaca iscna to, no nie wiem. ja chyba raczej pojde na te finanse. a Ty skladasz jeszcze na co oprocz tego?

ale wcale nie jest tak łatwo skonczyc kierunek na politychnice:/ a po finansacxh nie jest az tak duzo jak po zarządzaniu no ale skladam wlasnie jeszcze na to w razie gdyby mnie nigdzie nie przyjeli i na ta gospodarke:) dzis idde juz spac ale bede tu jutro wiec i Ty tu zajrzyj:)

Gość jjjjjjfgdaa
ok ;) ja tez jutro bede jak bedziesz to pisz cos, jak ja bede to tez napisze na pewno :)

Gość jjjjjjfgdaa
hmm sama nie wiem, w sumie jakos szukalam czegos sensownego z przedmiotami ktor zdawalm i to mi sie wydalo w miare ok. ale tak naprawde nie jestem przekonana czy to dobry wybor ;/ a Ty??

Gość jjjjjjfgdaa
no znam kilka osob ;)

ja tez nie wiem czy to dobry wybór, poniewaz boje sie ze nie dam sobie rady;/ nie chce isc na jakies zarzadzanie czy cos bo nie ma po tym pracy i w ogole kto nie ma na co isc idzie na zarządzanie;p

Gość jjjjjjfgdaa
oj tam, jakos tam bedzie. ja sie boje troche matmy.. a myslisz ze praca bedzie po tym kierunku? a bylas w klasie z rozszerzona matma moze?