Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitty91

STUDIA

Polecane posty

byłam w klasie z rozszerzona matma;p ale nie szlo mi zbyt dobrze:p dwa lata to dawałam rade jeszcze ale w trzecim to masakra ale naszczescie zdawałam podstawe to juz mnie tak nie cisneła:) mysle ze praca to bedzie, teraz duzo jest banków itp a to przeciez dobry kierunek:)

Gość jjjjjjfgdaa
a no to widzisz ;) Tobie dobrze. jakąs tam wiedze masz z rozszerzenia w przeciwienstwie do mnie.

Gość jjjjjjfgdaa
chyba 12 lipca tak mi sie wydaje.

Gość jjjjjjfgdaa
tak planuje: na Umcs na finanse i rachunkowosc, na politechnike lubelska na inzynierie srodowiska, na uniwersytet ekonomiczny w krakowie - jest jedna oplata na 3 kierunki i bede wybierac spośród: finanse i rachunkowosc, analityka gospodarcza, rachunkowosc i controlling, gospodarka przestrzenna, i byc moze jeszcze na uniwersytet przyrodniczy w lublinie na inzynierie srodowiska. a Ty???

ja chce tylko do lublina wiec nie ma sensu skladac gdzie indziej, wiec tak ; na umcs na ekonomie, finanse i zarzadzanie, na up na gospodarke przestrzenna i chyba ekonomie ale musze jeszcze pomyślec, tak w ogole to boje sie isc na te studia:(

Gość jjjjjjfgdaa
no ja tez sie boje. matme mialam podstawowa,a wszystkie kierunki na ktore skaldam sa z matma zwiazane.. a tam bedzie co bedzie

Gość jjjjjjfgdaa
to mnie pocieszylas ;)

Gość MaciekES
Ja jestem na bankowości na WSB, ostatni rok przede mną, bardzo fajna uczelnia.

Gość Korsaż
O! ale się trafiło ja też na WSB i też na bankowości. Tyle że ja na Poznańskiej. Uczelnia jest spoko, nie żałuję że poszedłem.

Lepiej idź od razu do pracy. Bo takie studia są nic nie warte na rynku pracy. Albo kierunki ścisłe albo kursy, szkolenia, języki obce. Niestety, sad but true.

Przepraszam, nie napisałem, że mój post odnosi się do autorki tematu.

Gość GirlXXXX
CZY KTOŚ WIE JAKI JEST PRÓG NA KIERUNEK FINANSE I RACHUNKOWOŚĆ LUB EKONOMII NA POLITECHNICE LUBELSKIEJ ????????????????????????????????????????????????????????

Gość jkjibb
Halooo, orientujecie się moze jaki byl w tym roku na GP na UP w Lublinie? trudno się dostać?

Gość jkjibb
próg*