Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notcoco18

CZY JAK WIDZICIE NA ULICY DZIEWCZYNE KTÓRA... ??????!!!!!!

Polecane posty

Gość notcoco18

...ma 10 kg nadwagi ale, jest ładnie ubrana to myślicie sobie o niej że jest spasiona jak prosie ??

Gość jack ill
nic nie myślę miałbym rozmyślać o każdej miniętej osobie?

Gość notcoco18
oj tam chodzi mi o to czy dziewczyna która ma 10 kg nadwagi to dla ludzi spasiona świnia ??

Gość umyj lustro
To zależy, jak mi coś zasłania to myślę o niej "spasiona świnia", jak mi w niczym nie wadzi - nie myślę o niej w ogóle 🖐️

ja zazwyczaj myśle,że szkoda kasy na fajne ciuchy skoro i tak prezentują się źle...:)

Gość notcoco18
no niby nie ale, po ulicach chodzi tyle wylaszczonych dziewczyn cienkich jak zapałka teraz w modzie jest wręcz niedowaga a, ja z tą cholerną nadwagą walcze :O

Gość jack ill
missyyy- ile bierzesz za godzine ?

Gość notcoco18
Ja mam taki problem że chociaż dbam o siebie fajnie się ubieram i staram się być sympatyczna to i tak zawsze jak jakiś chłopak do mnie zarywa to mam wrażenie że z moją nadwagą i tak zostawi mnie dla tej szczuplejszej która tylko pojawi się na horyzncie ;O

Gość tak se mysle
Wklej fote, bo dobrze ubrana to pojęcie względne :) Największą uwagę przykuwają ładne włosy, potem ubranie, potem makijaż. Jak jesteś zadbana to jak najbardziej możesz wyglądać pozytywnie, zwłaszcza gdy masz ładną i sympatyczną buzię :) Ale z punktu widzenia kobiety to nic bym o tobie nie myślala, poprostu bym cie minela, chyba ze bym dostrzegla jakies fajne wdzianko, lub fryzure, moze bym zwrocila uwage i sie zastanawiala gdzie to kupilas.

Gość rubinkowy szmaragd
no chyba żartujesz to jak postrzegane wtedy byłyby te z 30-kilową nadwagą jako co "nadwiślański prehistoryczny mutant" ? Daj spokój lepiej mieć te 10 kilo nadwagi niż być wychudzoną paszteciarą ;p

Gość notcoco18
Nie będę wklejać foty! To że jeste, fajnie ubrana to akurat nie zaprzecze bo dużo osób mi to mówi że mam fajny styl i "wyczucie smaku" a, pozatym stram się podąrzać za trendami ale, zawsze kierować się rozeznanie i nie podąrzać ślepo za każdą nowinką modową ;p Mam figure Gruszki także w miare wąskie ramiona średni biust wyraźne wcięcie w tali dosyć płaskie brzuch ale, moją zmorą są szerokie biodra duża wystająca pupa i dosyć potężne uda stąd też te kompleksy pomimo tego że bardzo o siebie dbam mam długie naturalne blond włosy ludzie często powtarzają mi że mam bardzo ładną słowiańską urode to jednak męczy mnie ta nadwaga zwlaszcza jak przychodzi lato a, ja wstydze się swojej pupy i ud :O

Gość njknjk
stram się podąrzać za trendami a a starasz sie podazac rowniez za trendami ortograficznymi??:O