Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do emo

Pojutrze jade pierwszy raz do warszawy, sama, boje sie, na co uważać

Polecane posty

Gość mam pytanie do emo

czego unikać? co ze sobą zabrać?

Najpierw Cię okradną tuż po wyjściu w pociągu, potem w podziemiach, którymi trzeba przejść zgwałcą, a jak już wyjdziesz z podziemi to na pewno potrąci Cię jakiś samochód i umrzesz.

Gość mam pytanie do emo
łoj, ale jesteś zabawna

Gość mam pytanie do emo
wielkiej ilości ludzi, samochodów, smogu, oryginałów zaczepiających mnie i wielu innych rzeczy, łącznie z przestępstwami dokonanymi na mnie przez warszawiaków

Gość rubinkowy szmaragd
uważaj na takich typków w białych skarpetach frote i sandałach kręci się ich mnóstwo po stolicy podchodzą do ludzi i proszą o pieniądze podobno mają jakiś zjazd ogólnopolski i jeżdżą z miasta do miasta i zbierają kase na obóz na mazurach jak zobaczysz typa w skarpetach frote i sandałach to zabieraj doope w troki i uciekaj ! :O

Gość rubinkowy szmaragd
a, skąd przyjeżdżasz do nas zagubiona dziewojo z zadupia dolnego czy górnego ? :D Tylko pamiętaj na przejściu dla pieszych nie musisz mówić " Tu Krysia Tuchałowa zielone poprosze" wystarczy tego żółtego dotknąć ręką i po paru minutach jak się zielone zapali możesz wtedy przejść ;p

Gość domowe laboratorium
Pilnuj kasy i torby. No i oczywiście jak możesz to dojedź na miejsce komunikacją miejską. Taksówkarz cię oszwabi niechybnie. Sprawdź sobie przez internet jak masz dojechać i czym, oblukaj mapę, bądx przygotowana.

No dokładnie. Wszyscy będą czychać na Twoją kasę. :classic_cool: Tylko nie kupuj biletu u kierowcy, bo też Cię orżnie. 🖐️

Gość mam pytanie do emo
brać prewencyjnie jakieś relanium czy inne środki na melisie, rozluźniająće, żebym nie wyglądała na zbyt wystraszoną?

Gość mam pytanie do emo
a jak wezmę i mnie otumanią? będę szła jak jakieś widmo, zabłądzę wśród tych wieżówców.... nie wiem co lepsze - strach wyostrza zmysły, nie wiem

mam pytanie do emo wielkiej ilości ludzi, samochodów, smogu, oryginałów zaczepiających mnie i wielu innych rzeczy, łącznie z przestępstwami dokonanymi na mnie przez warszawiaków Ciebie chyba totalnie pogięło. Żaden Warszawiak cię nie zaczepi, nawet na ciebie nie spojrzy, co najwyżej jakiś ziomal przyjezdny. Nikt się kompletnienie będzie tobą interesował. Chyba, że dziwnie wyglądasz :D

Gość mam pytanie do emo
to po co jechać do miasta w którym nikt się mną nie będzie interesował? 45 zł zapłacę za bilet w jedną stronę

Gość a do sejmu mozna sobie tak
wejsc, prosto z ulicy? bylam w Wawie tylko 2x , ale w sejmie nigdy nie bylam :P tez niedlugo sie wybieram do Warsachu , wiec chce wiedziec :D

Gość Delixxiruss
23:24 [zgłoś do usunięcia] rubinkowy szmaragd uważaj na takich typków w białych skarpetach frote i sandałach kręci się ich mnóstwo po stolicy podchodzą do ludzi i proszą o pieniądze podobno mają jakiś zjazd ogólnopolski i jeżdżą z miasta do miasta i zbierają kase na obóz na mazurach jak zobaczysz typa w skarpetach frote i sandałach to zabieraj doope w troki i uciekaj ! :D:D:D:D:D:D:D:DDobre:classic_cool:

Gość Delixxiruss
O co kamann z tymi w białych skarpetach???:D:D:D:D

Gość Warsaw By Night gooood??
Czy tagrupa grasuje gdzies w centrum Warszawy....gdzies w okolicy jakichs dobrych Nightclub'ów???:classic_cool::classic_cool:

Gość Warsaw By Night gooood??
Goooooooooooooood!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość is this forever or never
Ja chyba ostatnio widziałam tych gangsta też w łódzkim Kauflandzie :classic_cool::classic_cool: rzeczywiście, mieli skarpety i podchodzili do ludzi. do mnie nie podeszli, bo posłałam im groźne spojrzenie.

Gość is this forever or never
Aha, chciałam jeszcze spytać , czy ci gangsterzy oprócz skarpet frote i sandałów mieli tez może spodnie z polaru z takimi bajeranckimi, granatowymi lampasami po bokach?

Gość ahahahahha o ja pikole
to chyba beste temat w tym tygodniu

Gość nosze skarpety frote i chooy
:classic_cool: