Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego nie macie wyrzutów?

Dlaczego kobiety, które miały kilku partnerów nie mają wyrzutów sumienia?

Polecane posty

Czemu wam z tego powodu nie jest źle i nie czujecie wstydu?

Gość bo często
mają wyrzuty gdzie indziej

Gość madrakamilka
Nie nie mamy wyrzutow i wstydu, kochac cialem to normalna rzecz.

Każdego dnia roboczego o bladym świcie wchodzę do autobusu linii 55 jaki startuje z pierwszym kursem do centrum by częstować pasażerów w drodze do pracy na poranną zmianę świeżo odgrzanym z ubiegłego wieczoru bigosem domowej roboty prosto z gara kładąc każdemu po standardowej porcji 150 gram na papierowe talerze zakupione w całodobowym tesco.Częstując ich uwzględniam sakramentalneą formułę grzecznościową -"smacznego"lub "s'il vous plait!!!!:classic_cool::classic_cool:

Gość do madrakamilka
a jesli to jest seks bez milosci? ja bym nie pocalowal kobiety, ktora robila loda. takie mam zasady

Spoko, dlatego kobieta, która robiła loda pewnie się z Tobą nie zwiąże i pewnie nie chciałaby. Każdy niech sobie szuka partnera wedle swoich oczekiwań co do niego.

Gość Gwiazda prawde Ci powie
a wy czemu nie macie wyrzutów że mieliście także wiecej partnerek niż jedna czy dwie? jedne się puszczają bo myslą że dzięki temu będzie koleś traktowal ją jak o tym marzyła a drugie bo tak i chuj ja miałąm np. 3 i trudno, co poradzę ze z pierwszym nie wyszło nie w łóżku a dogadywaniu się, drugi mnie ruchnąl i nara a 3 jest ze mna do teraz? i może mam iśc do kościola i blagac o wybaczenie że życie się nie uklada jakby kurwa każda z nas chciala... a tak ogólnie to po czym wurzuty sumienia? seks to seks obydwie płcie chcą czerpać chociaż z jednej rzeczy przyjemność... ale oczywiście ja osobiście potępiam kurwiszcze maloletnie przede wszytskim... nie sznaują się robią to dla szpan u i zdobywania i utrzymywaniu przy sobie chłopaka który je szmaci wsród wszystkich i olewa po pewnym czasie to jest az nie do pomyślenia zeby zacząć uprawiac seks przed minimum 17 rokiem zycia..młode smarkule nawet nie przezywaja czegos takiego czym jest przyjemnośc z seksu nie mają orgazmu jedynie tak mówią a rzeczywiście jest całkiem inaczej :)

Gość do Gwiazda prawde Ci powie
3 to jeszcze nic zlego

Gość Gwiazda prawde Ci powie
:D znam dziewczyny co na każdej imprezie czy spotkaniach wychodza z kimś innym !!!! Kobieta powinna się szanować... a raczej szanować swoje ciało !!!! ważne to jest aby mieć do siebie szacuneczek ! bo jezeli nie ma go do sibie to dlaczego nuby ktos inny np. dojrzale kobiety czy mężczyźni mieliby miec szacnuek do nich ? ey ! helołl Proste !

Gość a jaka to roznica??,
yyy, a dlaczego mialyby miec???? Ja bym byc moze, miala gdybym miala 13 lat a moj nowy chlopak bylby prawiczkiem. Ale gdyby moj nowy chlopak mial lat z 20-scia, i mialby do mnie pretensje o poprzednich partnerow, to mialabym wyrzuty sumienia dlatego ze z nim jestem, bo uwazam za niemoralne wiazanie sie z osobami uposledzonymi umyslowo.

Gość prawiczek ma prawo
warczec na przeszlosc kobiety

Gość a jaka to roznica??,
...prawo ma, ale to zwykle kobiety rzadko sa zadowolone z faktu, ze ich facet okazuje sie byc prawiczkiem.....To nie dziala u nas tak jak z waszym upodobaniem do dziewic. My,jak sie nam trafi prawiczek, nie jestesmy szczesliwe. Prawiczek to taki jeszcze "nie facet", a kobieta potrzebuje faceta a nie dzieciaka.

Gość siren
a kto to zalozyl ten topik facet czy kobieta? nie ma po czym miec wyrzutow sumienia.takie zycie.co my biedne dziewczyny mamy zrobic jak wy faceci traktujecie nas ladne dziewczyny jak lalki.pobawicie sie i potem znudzicie.trzeba pocalowac wiele zab zanim sie prawdziwego ksiecia znajdzie :P

Gość madrakamilka
do madrakamilka a jesli to jest seks bez milosci? ja bym nie pocalowal kobiety, ktora robila loda. takie mam zasady A co ty mozesz wiedzic czy to seks bez milosci czy z miloscia. Co cie to zreszta obchodzi. Jak chcesz byc z kobietka to z nia jestes a jak nie to nie. Nikt cie nie zmusza do niczego.

Gość niewydepilowane kobiety
to obciach

Gość madrakamilka
Prawiki po 20 stce niech sie nie spodziewaja ze latwo im bedzie znalezc dziewice w podonym wieku do nich. Po to mamy narzady zeby ich uzywac wiec o co takie halo. I warcz sobie na co chcesz. To nie nasz wina zes tak pozno zaczal sie interesowac laskami. Szukaj mlodych ok. 16 lat, moze Ci sie uda znalezc jakas niedziewice.

Gość do madrakamilka
wszystko moze wyjsc w praniu. puszczalskie kobiety nie sa dla mnie

Gość do madrakamilka
nie kazdy chce mloda dziewczyne. poza tym ktos mogl sie dziewczynami dawno interesowac, ale miec np. pryszcze i nadwage i wczesniej miec szanse co najwyzej u brzydkich dziewczyn i dopiero po 20stce ladne atrakcyjne dziewczyny zaczely sie nim interesowac

Gość siren
ale ze kobieta miala iles tam partnerow to nie znaczy ze jest puszczalska.nie kazdemu sie uklada w zwiazkach.

Gość madrakamilka
Z tego co tu wypisujesz wydaje sie ze nikt nie jest dla ciebie wystarczajaco dobry. Gadasz jak potluczony. Wiele kobiet ma doswiadczenia a nie znaczy ze sa puszczalskie. Moze maja duze powodzenia i szukaja tego jedynego i jakos im nie wychodzi. Nie uogulniaj prawiczku gowno wiesz a sie wymadrzasz. Nikt ci nie kaze sie wiazac z prostytutka.

Gość do madrakamilka
nie kazda kobieta uprawiala seks tylko w zwiazkach

Gość do madrakamilka
ale duzo kobiet ma za soba przygodny seks albo sypialy z facetami po krotkim okresie znajomosci :( to nie na moje nerwy :O

Gość madrakamilka
To nie nasza wina zes opozniony pod wzgledem inicjacji czy tam z jakichs wzgledow zes sie uchowal tak dlugo. Teraz masz wymagania(beznadziejne zreszta). Chce starej ladnej madrej i niedziewicy,. Takich nie ma :D

Gość madrakamilka
Seksu wcale nie trzeba uprawiac z zwiazkach. Masz poglady jak ze srednioiecza. Choc i wtedy sie puszczali tyle ze po cichu. Jestes nieprzystosowanym do zycia starym malenkiem, do tego frustratem. Idz do lekarza.

Gość do madrakamilka
ja rozumiem, ze 1-2 partnerow mozna przebolec, ale czemu mam znosic ze dziewczyna uprawiala np. przygodny seks analny z facetem poznanym w dyskotece?

Gość madrakamilka
Nic nie musisz znosic. Poza tym mozesz sie zwiazac z dziwka ktora ci nigdy nie powie o przeszlosci. To ruletka. A zycie czesto jest ironia losu :P dobranoc

Gość Kokolina z Dąbrowy Górniczej
ty jesteś albo psychicznie chory, albo pedał, albo baba.

Gość do madrakamilka
dziwki nie chca prawiczkow, wiec taka mi nie grozi