Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego nie macie wyrzutów?

Dlaczego kobiety, które miały kilku partnerów nie mają wyrzutów sumienia?

Polecane posty

Gość tak, tak, tak
faceci czesto maja jazde na punkcie dziewic. Szczegolnie ci mlodzi. Wlasciwie to marza o tym, zeby byc doswiadczonymi kochankami, ale poniewaz nie bylo im jak dotad dane nabyc tego doswiadczenia, to nie maja wyboru i musza szukac niedoswiadczonej partnerki, ktora nie wysmieje ich jako kochanka, bo sama nie ma zadnych doswiadczen i nie ma pojecia jak to powinno wygladac. Przy takiej latwiej zrobic dobre wrazenie nawet jesli sie nie do knca wie, co sie robi......A na zakonczenie powiem tylko, ze mlode dziewczeta zwykle zdaja sobie sprawe, ze mlodzi faceci maja tego typu wymagania i wiedza ze te wymagania powstaja zwykle z wymienionych przeze mnie powodow, i rzadko sie przyznaja do tego, ilu mialy partnerow i co z nimi tak naprawde robily. Na szczescie, po przekroczeniu pewnej granicy wiekowej, faceci zwykle bardziej cenia doswiadczone partnerki......I dlatego dziewczyny wola zwykle starszych.......

Gość madrakamilka pol senna
Jesli prawik jest bogaty to sama Paris Hilton na niego spojrzy hehe

Czesem tez i rasowa kurwa chce sie ustatkowac a zkim najlepiej? Z potulnym i latwowiernym (bo gowno wie o seksie) prawikiem :D

Gość do madrakamilka
akurat kurewskie kobiety szukaja super przystojniakow. a mlode dziewczyny same sobie winne, ze aniolkami nie sa. i po co oklamywac partnera co do przeszlosci? a starsi faceci wola doswiadczone, bo sami juz troche bab mieli

Gość do tego kolesia
koles, jestes psychicznie chory, idz sie lecz i to szybko, lala ma przyjemnosc z roznych praktyk i dlaczego sie niedyskryminuje facetow co maja czesciej zmienne partnerki jak kobieta partnerow, a tu sie napotkal prawiczek swieto jebliwy i prawi kazania, koles ta lala by ci pokazala co znaczy sex tak ze bys napewno do konca zycia niezapomnial tej nocy i tej lali. zaluj co tracisz i niemasz pojecia co tracisz. oddaj sie lepiej lali co troche wie co sie robi w lozku. o matko i corko, juz dawno nieslyszalam takiego debila :D

On jest na tym frum od lat, pod wieloma nikami :O Prawiku, po to oklamuje sie faceta na temat przeszlosci zeby myslal ze bylysmy cnotliwe. Za takie sie wychodzi za maz chetniej :P

Wspolczuje Twojej przyszlej dziewczynie prawiczku -zwiaze sie z psycholem , do tego z kompleksami.

Gość a dlaczego
taki gnój siedzi w necie latami, pisze w kólko to samo i nie ma wyrzutów sumienia? Inny w tym czasie zrobilby dużo pozytecznych rzeczy, chociażby dla siebie.

Gość do madrakamilka
nie mam czego zalowac, wole poczekac na odpowiednia partnerke

Gość do madrakamilka
psycholem nie jestem, kompleksow na tym punkcie nie mam - chce kobiety odpowiedniej dla siebie, a nie latawicy

Gość pedź
bo tak naprawde nie lubię kobiet, żyję z partnerem a piszę sobie jak mamy ciche dni.

Gość mmężatka
już tu widziałam parę dziewic, czemu nie wybrałeś sobie żadnej? Dla ułatwienia masz gotowe odpowiedzi, wystarczy podać numer ;) 1 jesteś pedałem 2 jesteś impotentem 3 jesteś psycholem 4 jesteś kobietą.

Gość to baba pisze
facet nie napisałby o sobie, że warczy.

Gość me here now
A dlaczego mezczyzni, ktorzy mieli kilka partnerek nie maja wyrzutow sumienia? Ja bym takiej meskiej, taniej dziwki nawet kijem nie dotknela.

Gość do madrakamilka
przeszlosc seksualna dla mnie jest wazna, bo po co mi dziewczyna ktora zdradzala albo szmacila sie za pieniadze?

dla mnie jedynym seksualnym kryterium jest to, czy partner nie ma jakiejś choroby przenoszonej drogą płciową :O

Gość do madrakamilka
a jak sprzedawal sie za pieniadze to tez sie nie liczy?

Nie ulegajmy "kobiecej" propagandzie. Kurestwa niestety nie da się wyleczyć, walczyć nie ma sensu, trzeba to omijać. Podważanie ważności przeszłości seksualnej jest próbą usprawiedliwienia swojego braku odpowiedzialności życiowej i nieudolności w poprzednich związkach.

Gość VictorX madry z ciebie
facet

To jest każdego prywatna spraw ile miał partnerów wcześniej. Jeśli Wam nie odpowiada, że kobieta czy facet miała przed Wami 10 partnerów to się nie wiążcie z taką osobą i tyle. Nie można narzucać komuś swojego modelu postępowania. Jak ktoś lubi przygodny seks to niech go sobie uprawia, Wam nic do tego. Nie zaglądacie do cudzych łóżek, zajmijcie się swoimi.

Gość do Troenna
ale przeszloscia partnerki mamy prawo sie interesowac

Gość mmężatka
to zwracaj się do partnerki a nie interesuj sie obcymi kobietami.