Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwariowanainaczej

Facet-zbyt pewny siebie

Polecane posty

Gość Zwariowanainaczej

Witam wszystkich. Może mi doradzicie bo sama sie juz pogubiłam. Od pewnego czasu spotykam sie z facetem.Spotykamy sie raczej w gronie znajomych. Na poczatku było wszystko ok. Lecz od pewnego czasu cos sie zmienilo. Stał sie zbyt pewny siebie, zachowuje sie jakby był krolem wszystkich. W dodatku każdą moją wypowiedz musi skomentowac ironicznie. Nie wiem co mam robic, gdyz jesli to olewam dalej to ciągnie a gdy się odezwę to jest jeszcze gorzej. W tym rzecz, że nie potrafie przestac sie spotykac bo zbyt mi sie podoba. Jak mu pokazac ze wcale nie jest taki za jakiego sie uwaza? Dodam ze mamy po 20 lat, wiec wydaje mi się ze to dziecinne zachowanie na taki wiek. z góry dziekuje

Gość Catalyst...#$%^
Powiedz mu wprost " nie zachowuj się jak dziecko" lub " jesteś strasznie dziecinny" no utrzyj mu nosa hehe

on to robi bo i Ty mu sie podobasz, nie wie jak zwrocic na siebie Twoja uwage wiec zwraca ja w taki wlasnie sposob, utrzyj mu nocha tak jak mowi przedmowczynie i sypnij takim tekstem ze jest dziecinny, soryyy ;p

Gość agniecholka
a ja sądzę ze faktycznie jest diecinny, bo chlopcy w tym wieku sa w polowie dojrzewania... wiec nie ma mu sie co dziwic ze lubi sie przekomazac... bo kto sie czubi ten sie lubi, pozdrwaiam i zycze powodzenia