Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m.s.r.

problem wakacyjny

Polecane posty

Gość m.s.r.

Czesc. Prosze Was o rade. Stresuje mnie ta sprawa od paru tygodni. zdaje sobie sprawe, ze jestem jakas nietypowa i dziwna:) inne kobiety nie maja z tym podobnych problemow, radza sobie w taki czy inny sposob. Otóz wyjezdzam na wakacje za 2 tygodnie. Bardzo mozliwe ze na czas wyjazdu dostane okres (mam nieregularny). na tabletki juz jest za pozno (obecnie nie stosuje). Moim problemem jest to, ze nie uzywam tamponow. Mam jakas dziwaczna fobie.. tak wiec tampony zdecydowanie odpadaja. Problemem jest plaza. Wszystko inne przezyje, ale co z wyjsciem na plaze cholera? przeciez nie bede siedziec w spodenkach.. strasznie mnie to męczy. nie chce wyjsc na dziwaka : ) z gory dzieki za pomoc

Gość no prosze cie
na dziwaczke bys wyszla jakbys siedziala na plazy w majtkach od stroju, z ktorych wystawalyby skrzydelka od podpaski.

Gość m.s.r.
tego wariantu nie rozwazalam : P cholera bede chyba siedziec w hotelu gdy reszta bedzie plazowac i pluskac sie w morzu. i dodatkowo wroce blada jak sciana. ech

Gość no prosze cie
cos ty, ja nieraz niestety bylam zmuszona siedziec na plazy w spodenkach i górze od stroju:) nikt sie na mnie dziwnie nie patrzał, i tez dziwnie sie czulam..a tamponow nie znosze i balam sie,ze mi wypadnie czy jakies inne cuda sie stana;)

Gość m.s.r.
ja mam schizy przed sama aplikacja tamponow wiec nawet o tym nie mysle. przestaly mnie juz nawet cieszyc te "wakacje w spodenkach" : ) chyba mi tez wstyd przed ludzmi z powodu mojej... niezaradnosci.

Gość spodenki seksi
teraz jest taki wybór spodenek, ze mozna wybrac cos dla siebie. wygodne i seksowne zarazem. naprawde to nie jest powód do załamywań. są tez szorty. jest duzo mozliwosci. i wcale gorzej do od stroju nie wygląda. a znasz zasadę " im mniej pokazujesz tymbardziej kusisz"? :-) głowa do góry i lec do sklepu kupic seksowne spodenki :D

Gość m.s.r.
dzieki za pocieszenie :) mimo wszystko ja uwielbiam przejmowac sie wszystkim:P nawet najwiekszymi glupotami. taki typ.

Gość hgfnuchmcg
Jakas glupia jestes;/ Przeciez jedziesz na dwa tygodnie a okres trwa kilka dni tylko

Gość m.s.r.
z tego co sie orientuje to jade na niecale 7 dnia a kres trwa 7

tampony nie sa dla każdej, ja np. tez nie mogę. Po prostu przez 3 dni nie pójdziesz na plażę. Pewnie wcześniej i tak sie poparzysz od słońca i będziesz miała wymówkę.

Gość kiwiwiwiwi
jakby Ci tak bardzo zależało jak robisz w tym temacie wielkie sranie i problem to byś już założyła tego tampona nawet z aplikatorem czy coś byś kupiła, a nie jojczysz

Gość kiwiwiwiwi
a poza tym okres to nie choroba i nie trzeba siedzieć w domu jak leszcz gdy inni bedą plażować, spodenki założysz i po sprawie, nikt sie nie bedzie gapił bo co to i kogo obchodzi ;/

Gość daggga
ja ją rozmumiem. okres na wakacjach to nic fajnego. ale tez nie koniec swiata. kup sobie ladne spodenki. nikt nie bedzie na to zwracac uwagi. poza tym przeciez to sa obcy ludzie. zalezy ci na ich znaniu? nie sadze:)

Gość m.s.r.
gdybym jeszcze miala co pokazac :P