Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sammmmma

wkurza mnie gdy inni sie pytają czemu nie mam faceta

Polecane posty

Gość sammmmma

zawsze to się powtarza, próbują wyczaić czy mam faceta, np. a twój chłopak nie przyszedł na tamta imprezę? ja wtedy muszę powiedzieć: nie bo nie mam chłopaka. A oni kiwają z politowaniem głowami: "naprawdę? ojej niemozliwe" i kurwa czuje się jak idiotka. Dlaczego tak wszystkich interesuje jakie jest moje życie uczuciowe. Po to żeby sie nade mną pastwic? a co ja mam im powiedzieć? bo kurwa nie wiem czemu wciąż jestem sama. Tak to nikt sie mna nie interesuje, ale zawsze chętnie pokaze swoje zdziwienie i wspolczucie. hipokryzja.

Gość gwoli wyjasnienia...
wal prosto z mostu i konkretnie: nie mam chlopaka bo nikt mnie nie chce. zobaczysz jak szybko im buzie pozamykasz. wiekszosc ludzi ma wielka przyjemnosc w "dogryzaniu", jakby naprawde kazdy w doroslym wieku mial partnera.

Gość sammmmma
sami się dowartościowują przez to. ale nie chcę tak mówic prosto z mostu, bo czułabym się zupełnie bezwartościowa. a i tak już nie czuje się najlepeij - dzis koncze 25 lat, nadal sama, mama mi co jakis czas dobrze radzi, że nie powinnam być taka wybredna. Jasne. Wybredna? Nie moge przecież pchac się w jakies relacje bez sensu, bo mam z tym złe doswiadczenia. Dla nikogo nie byłam na tyle ważna by się o mnie starał, więc ja to zlewam i też się nie bedę starać.

Gość Przedksiężycowa
Mnie o to pytają członkowie mojej rodziny, no i też mam dość. Może ja nie chcę wiązać się z kim popadnie? Może potrzebuję prawdziwego uczucia, które będzie związane ze zrozumieniem?

Gość od patrzenia w slonce
dobre z tym powiedzniem , ze nikt cie nie chce :classic_cool: albo przyjdz z kumpela i trzymajcie sie caly czas za rece - juz wiecej nie zapytaja cie o chłopaka :)

Gość sammmmma
no własnie a dla nich jak jestes sama to jesteś niepełna, w ogóle dla spoleczenstwa tak jest. jestes sama - cos z tobą nie tak. a przecież tak duzo jest pojebanych facetów. nieraz takich spotykałam. to dla dobra ogółu powinnam może nawet zabiegac o takie niby związki, a dobra, niech mnie oszukuje, niech o mnie nie dba, niech mnie nie szanuje - ale w koncu nie bede sama! płakać nad związkiem zawsze można wieczorami po cichu, ale przynajmniej "kogos sie ma"

Ale z ciebie ciepłe kluchy, powiedz raz z przekąsem, że gryziesz i nikt cię nie chce - będziesz miała spokój, w porywach na miesiąc.

Gość wielka niewiadomax
ja mam podobny problem opisalam tutaj nawet kolezanki probuja mnie zeswatac nabijaja sie w pracy czesto ze mnie jakies glupie docinki itd

Gość sammmmma
może to dobry patent. tylko w środku się gotuję. Takiego mam pecha do związków. Tak wiele razy starałam się bardziej niż facet, a nigdy nie wyszło. i teraz podobno jestem "za wybredna". Nie. Własciwie to nikt się nie kręci wokół mnie. Nigdy nie widzę zainteresowania. Ja sama nie chcę podrywać, bo jestem dziewczyną :)

Akurat podrywać możesz - na to zasady nie ma...a przy okazji, skoro mówią, że jesteś za wybredna to im przytaknij, będą mięli swój powód.

Gość wether
a czemu nie masz? :->

Gość wielka niewiadomax
a mnie tez zawsze wkurzalo czemu ludzie interesuja sie cudzym zyciem:o

Gość prawiczek z warszawy
A jesteś ładna czy nie bardzo?

Gość też miałam taki problem
wcześniej, kiedy jeszcze byłam sama...wciąż tylko słyszałam pytania: :kiedy W KOŃCU znajdziesz sobie chłopaka?" Myslałam,że mnie szlag trafi, bo kuuurwa ludzie zachowywali sie tak jakby istniał tylko jeden sposób na życie-mieć faceta, męża.... A ja byłam sama, bo czekałam na miłość i nie interesowała mnie zmiana faceta co tydzień... W końcu miarka sie przebrała, i po którymś tam z kolei takim pytaniu ja zaczełam (wzorem Bridget Jones:D) tez zadawć krępujące pytanianp. do koleżanki mężatki ni stąd ni zowąd "a twój mąż cię jeszcze bzyka w ogóle?" -ona juz nigdy więcej mnie nie zapytała kiedy sobie znajde faceta:D

Gość też tak mam na co dzień
:-D ale nie przejmuje się, do niedawna znosiłam to wszytsko ze zmieszaniem, smutkiem i zażenowaniem, ale teraz mam to wszystko gdzieś! i jak jakaś mnie pyta to ja pytam równie zdziwninym tonem: ?A dlaczego Ty masz meża? bo nie potrafie tego zrozumieć?" i jest cisza :-D moja samotność jest dkla mnie stanem naturalnym i dziwię się tm, które mają mężów, mam prawo się dziwić. prawda? ;-)

Gość sammmmma
haha :) dobre, ale nie chciałabym sobie narobić wrogów przez takie odpowiadanie :D tak, jestem ładna, dlatego wszyscy się tak strasznie dziwią zawsze. Co do ładności, nie ma w ogóle ładnych facetów tu w Polsce, więc nawiasem mogliby być mniej wybredni... bo sami niczego nie reprezentują :P jak juz jest w miarę przystojny, to mu się w dupie przewraca i się uważa za boga

Gość sammmmma
no ja chciałabym męża.. ale jak tak dalej pójdzie, to ciężko to widzę :o

Gość filozofikkow
Co do ładności, nie ma w ogóle ładnych facetów tu w Polsce, więc nawiasem mogliby być mniej wybredni... bo sami niczego nie reprezentują jak juz jest w miarę przystojny, to mu się w dupie przewraca i To nie ma w Polsce przystojnych facetow czy sa, zdecyduj sie!

Gość wielka niewiadomax
A dlaczego Ty masz meża? bo nie potrafie tego zrozumieć?" super odpowiedz skorzystam tylko idzmy dalej a jak odp bo znalazlam odpowiniego bo go kocham to co wtedy bys odp?

Gość wielka niewiadomax
a co odp jak kolezanka z prcy mowi"ja cie zeswatam z moim kuzynem, stary kawaler ma 55lat":O

"no widzisz? a ja nie znalazłam nikogo odpowiedniego i nikogo nie kocham, paniała? :-D"

Gość wielka niewiadomax
kurcze ale masz super odpowiedzi dzieki, od razu mi lepiej:)

a co do kuzyna odpowiedziałabym :"ale masz dzisiaj humor!!! dawaj jeszcze jakieś kawały"

Gość wielka niewiadomax
a ona np by powiedziala no to moze poznasz tego kuzyna mojego moze cos z tego wyjdzie itd

wiesz, ja mam prawie 30 lat i już jakiś czas walczę ze wszystkimi, z casem człowiek nabiera doświadczenia :-D

Gość wielka niewiadomax
super, ja nie umialam nigdy takich odzywek wymyslec:O

myślisz, ze będzie nadal naciskać na kuzyna? :-D zaproponuj, ze ty masz dziadka w wieku 70 lat, moze jest zainteresowana? mozecei nawet razem gdzieś wyskoczyć od czasu do czasu

Gość wielka niewiadomax
ona mezatka:) moze by dalej cisnela temat cos w stylu ale czemu nie chcesz sprobowac?