Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tochybato:)

CIAZA!!!co myslicie

Polecane posty

od paru dni bola mnie strasznie suttki...dodam ze teraz mam dni plodne ale to bylo jeszcze przed dniami plodnymi...testy wychodza negatywne, ale staramy sie o dzidzie pare dni temu zwymiotowalam rano a wczoraj jak wychodzilam z wanny to sie czulam jakby mi ktos brzuch rozrywal boli mnie cala miednica a jak sikam to mam ochote plakac z bulu...kurcze boje sie ludzic, ale wskazuje na to ze to moze byc ciaza ze doszlo do zaplodnienia ...chya dzisiaj zrobie jeszcze raz test albo w poniedzialek test z krwi aha i mialam bardzo dziwny sluz takie hmmmm wydawal sie niewiem no swiezy...i bardzo gesto bialy wygladalo to jak sperma....i zmiany nastrojow tak to jest najgorsze....rozzniez palic niezabardzo mi sie chce...mialyscie takie objawy cos takiego?? juz pol roku prawie sie staramy i tak sie boje tylko prosze bez glupich komentarzy

no tak *bolu a nie bulu ;P i wyjasniam bo zaraz ktos zada pytanie ze sie staramy i palimy....no ja pale ale sie ograniczylam jak sie dowiem o ciazy w 1000000000procentach to rzucam

Gość granatowakroowa
jak boli przy siusianiu i masz mdłości to może być zapelenie nerek a nie ciąża. W ciąży przy sikaniu nie boli;/

zle to ujelam, nieboli tylko czuje taki ucisk ze czasami tak jakbym sikala i mysle ze duzo sie zsiusiam a tu tylko troszeczke