Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złota_Lilia90

Błagam, pomóżcie mi!!!

Polecane posty

Gość Złota_Lilia90

Rozpaczliwie szukam jakiejkolwiek pracy na wakacje. Właśnie znalazłam ofertę pracy jako hostessa. Jest podany e-mail jednak wygląda na to, że nie trzeba wysyłać CV tylko jest napisane: W odpowiedzi proszę o podanie informacji o sobie oraz nadesłanie zdjęć. O jakie informacje im chodzi? Imię, nazwisko, nr telefonu, wzrost? Co jeszcze?

Gość wzrost i stopy ważne
Najważniejsze żeby dziewczyna była wysoka i miała w miarę duże stopy najlepiej od 40 w górę :)

Gość Złota_Lilia90
Taa na pewno stopy są ważne. ;) Chyba napisała to zakompleksiona dziewczyna z wielkimi stopami, jedna z tych, które próbują wmawiać ludziom, że wielkie kopyta są sexi. ;) Jednak kajaki nigdy nie będą sexi, przykro mi bardzo.

och nie kłam od razu widać, że wcale nie jest ci przykro :P

Gość Złota_Lilia90
Masz rację ;) to zwykły zwrot grzecznościowy.

Gość stopy są ważne
u faceta kajaki są na wagę złote!! U lasek niekoniecznie. Ale jaka laska chciałaby kolesia co ma tylko 40 rozmiar? No żadna!! :P

Gość stopy są ważne
Zresztą 41 rozmiar u laski to nie kajak, to normalna PRZECIĘTNA stopa młodej dziewczyny!! Mam znajome młode dziewczyny po 16-17 lat, wszystkie wysokie i tylko jedna ma 41 rozmiar i ma małe stopy, bo reszta ma 43 i 44!! Normalka. Teraz stopa powyżej 40 u laski to przeciętna :P

Gość studenciarka
coooo????? stopa nr 43 i 44 to normalka????? hahahahaah gdzie ty zyjesz, dziewczyno! moj brat ma 44. dziewczyna z taka stopa to nie jest przecietnosc, uwierz mi. przecietnosc to 39-40.