Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Extra Small

Zobaczcie jaka zajebista figura

Polecane posty

Gość kajakajakaja
piękna! ech marzenie :)

Gość nie znam nicków z twojej
zaraz się odezwą tłuste spaślaki i będa mówić o anorektyczkach

Dziewczyna ma śliczne nogi i fajne piersi :) Chyba ma push up, ale mimo wszystko musi mieć fajny rozmiar

Gość anoreksja!!!!!!!
szkielet nie ma co pomacac , facet nie pies na kosci nie poleci :O :classic_cool: 🖐️))

Gość eeeeee
jest fajna, ale za małe wcięcie w talii, ale nogi i biust ok.

Gość kajakajakaja
idealne nogi, talia, brzuch, chociaż ja wolę mniejsze piersi, to na kimś wyglądają zawsze apetycznie właśnie takie ;)

Według mnie wcięcie ma ok, poza tym zawsze może sobie wyrobić ćwiczeniami większe :D Ciekawa jestem, czy buzia równie ładna jak reszta

Gość dfdffe
fakt piekna:D chcialabym taka miec:D

Gość ssdssfd
cyce raczej sztuczne ,za granica to standard na 16 urodziny - wlosy tez przedluzane

Jak dla mnie fajna - fakt, wcięcie w talii ma małe, ale mnie osobiście się "idealne klepsydry" nie podobają...bardzo ładna sylwetka

Niekoniecznie sztuczne, może mieć po prostu push up. Mam mniejsze cycki od niej ale taki sam kształt jak założę pp

Gość katalina muczaczo
ja mam taką figure wystarczy przestrzegać 3 zasad MŻ- mniej żreć ACS- aktywny częsty seks LF- lubić fitness :)

Gość eeeeee
biust sztuczny, dopiero teraz zauważyłam

Ja próbuję przytyć :) Na razie mi nie wychodzi, więc zamiast tego wyrobię sobie trochę mięśni. Zastanawiam się czy sylwetkę mam taką jak Pani ze zdjęcia czy jednak jestem szczuplejsza

Gość kajakajakaja
o rrrany nigdy nie spotkaliście szczupłej kobiety z naturalnie dużymi piersiami? od razu musi paść zarzut o powiększanie.... :O

Gość biust sztuczny,ale figura ogol
nie super.Mam podobna,ale z naturalnym,dosyc sporym biustem:P

"Mam podobna,ale z naturalnym,dosyc sporym biustem " Na Kafeterii wszystkie taką macie, ale na ulicach was jakoś nie widać :D Chyba, że umiejętnie zakrywacie

Gość moja kolezanka
figura zajebista.Ale cycki sztuczne jak nic:) Ale ja nie mam nic przeciwko sztucznym.Lepiej wygladaja niz takie ogromne prawdziwe,bo nie wisza;) sama mam naturalne moze fajnie byloby miec troche wieksze o jeden rozmiar np. ale jakos nie moglabym chyba dac sobie je pokroic.Ogladam czesto program o operacjach plastycznych i jak wiedze jak wypelniaja takie porozcinane biusty tym dlutem to mnie telepie ze strachu i obrzydzenia.

Gość katalina muczaczo
nie no, ja mam mniejsze cycki ale jestem równie szczupła i podobne mam nogi i wcięcia a i nie uważam, żeby ta pani miała anoreksje widać, że chodzi na fitness

Extra small - sporo osób ma taką figurę...poza biustem :P Takie szczęście mają wyjątki, no chyba, że biust sztuczny. Jak ktoś jest drobny to będzie tak wyglądał (no chyba, że lubi sobie podejść :P)

Gość moja kolezanka
"o rrrany nigdy nie spotkaliście szczupłej kobiety z naturalnie dużymi piersiami? od razu musi paść zarzut o powiększanie.... " o rrrany a co powiekszanie biustu to jakies przestepstwo? Owszem sa kobiety szczuple o duzych biustach ale zdarzaja sie stosunkowo rzadko.Przeciez cycki to nic innego jak tluszcz.

piekna figura, ale wymaga wielu wyrzeczen. Sama taka kiedys mialam, ale przez to ciagle popadalam w choroby, mialam nawet ciezkie zapalenie oskrzeli, wydoroslalam, zmądrzalam i wybralam zdrowie.