Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edfwegfwgfwgf

DLACZEGO w Polsce do wszystkiego dodawany jest cukier?

Polecane posty

Gość edfwegfwgfwgf

do chleba, do przecierow warzywnych, do przetworow miesnych :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość edfwegfwgfwgf
no 😡

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość edfwegfwgfwgf
pozniej bija polscy dietetycy na alarm - ło matko ile grubasow i cukrzykow! to po kiego chuja daja wszedzie tyle cukru?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość edfwegfwgfwgf
po co do wedlin pakuje sie cukier?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość edfwegfwgfwgf
no po kiego grzyba, powie mi kto? :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość josefson
a co kużwa,soli dodasz do herbaty albo ciasta ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość akurat nie tylko w Polsce
ale wszędzie na świecie, gdzie żywność produkowana jest masowo. Dlatego, że jest to tańsze - można dodać mniej podstawowego surowca, a produkt stwarza jako takie pozory dobrego smaku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość edfwegfwgfwgf
josefson a co kużwa,soli dodasz do herbaty albo ciasta ? czy ty kurwa idioto nie rozrozniasz wedliny od herbaty? przeciez slowa nie wspomnialam o herbacie, zreszta nie wiem gdzie kupujesz herbate ktora od razu jest slodzona, kretynie :O nie przypuszczam zeby chodzilo o zmniejszenie ilosci surowca wlasciwego, bo to nie jest np 50% a duzo mniej tego cukru, ale jednak jest! a pozniej sie dziwic ze chodza tlusciochy po ulicach!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 4y56u6u75u
zeby nas wytruc;(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość edfwegfwgfwgf
nawyraźniej tak :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jiojiu
Akurat w Polsce tego cukru w roznych produktach jest jeszcze malo. Pojedz sobie di UK,Stanow, tam to dopiero dodaja cukru i soli do doslownie wszystkiego. Masla nie da sie jesc jest tak slone, ketchup smakuje jak slodki sos i tak z wszystkim.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość edfwegfwgfwgf
mi się wydawało ze tego jest kurewsko duzo :O kurwa, jade do Szwecji, tam nie odpierdalaja takich rzeczy z jedzeniem :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dokladnie tez to zauwazylem to jakas paranoja istna. Ide kupic sok a tam cukru nasypali ile wlezie. Przeciez nie po to kupuje sok owocowy by pic dziadostwo jak coca cole. Cukier sypia do wszystkiego chleb ketchup soki. Ja nie mowie ze cukier jest zly ale jego to uzywaja na potege. Wkurza mnie to z deczka. Bo wrecz nie sposob kupic jedzenia w ktorym nie dodaja masy cukru. Bo jak dla mnie to zwyczajne smieciowe jedzenie sie robi. Ja rozumiem lekko doslodzic ale otwieram sok a tam cukru 20%

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Wszędzie jest! Nawet w sosach. Wczoraj mama zrobiła obiad makaron ciemny + mięso mielone i sos, ja mam postanowienie że ograniczam cukier, patrzę na sklad sosu a tam cukier na drugim miejscu, czyli jest go dość dużo..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×