Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraaaaaaaaaa

Spinki Bumpits Ktoś ma ?

Polecane posty

Gość lepiej fiolet
ja mam, ale rzadko używam bo za dużo roboty przy tym... musisz mocno natapirować włosy i utrwalić lakierem dopiero później modelujesz, układasz, wkurzasz się itp :D

Gość saraaaaaaaaaa
tapirować? a pisze że po to są te spinki żeby nie tapirowac jedynie użyć lakieru,dlatego je kupiłam bo nie lubie niszczyc włosów,a na lakier jestem uczulona, potem tak sie wstrętnie drapie jakbym miała wszy :)

tez mam ta spinke, ale jak kolezanka wyzej raczej nie uzywam bo czasu schodzi mnostwo,a poza tym nie mam na to cierpliwosci:P

Gość Wy chyba nie macie gustu
że wam się to podoba. Przecież te wszystkie laski na filmiku prezentacyjnym wyglądają jak jajogłowe. Jakby miały guza na głowie. To nie są estetyczne fryzury i wyglądają strasznie nienaturalnie. Najatrakcyjniejsze jest naturalne proste piękno, a dziwne implanty na głowach nie uczynią z was księżniczek.

księżniczka i do tego malo kumata jestes chyba ty...zadna z nas nie napisala ze probowala na tym ulozyc fryzure jajoglowej baby!! Ja kupilam jak wybieralam sie na wesele znajomych i ubzdurala mi sie pewna fryzura z ktorej i tak mi nic nie wyszlo..wiec daruj sobie te kometarze ...