Niklta 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 aby tam poszła, ale na wizytę czekałam 3 miesiące czy takie badania dla 18 latki są zbyt krępujące? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym na twoim miejscu Napisano Czerwiec 18, 2011 a to badania ginekologiczne? Jeśli nie przeszkadza ci 15 studentów oglądających twoją cipke, to spoko :) Ale podejrzewam, że będziesz się czuła skrępowana i wolałabyś, aby zajął się tobą tylko jeden lekarz. W klinice to NIEMOŻLIWE i ogląda cię masa studentów ucząc się przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niklta 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 no tak do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quis leget haec? 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 masakra ale uczyć się muszą ehhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edyciak 2 Napisano Czerwiec 18, 2011 Nawet jeśli to jest przychodnia przykliniczna, to możesz odmówić obecności studentów przy badaniu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niklta 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Nawet się nie wstydzę,poprostu trochę glupio mi przed matką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niklta 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 Jak miałam 16 lat matka zaprowadziła mnie do sąsiada ginekologa tylko dlatego że zachwalany dr (a ja miałam tylko nieregularne miesiączki)i nie miała z tym problemu a teraz robi miny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach