Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfume lover

Wasze ulubione perfumy

Polecane posty

Zrobiłam listę perfum, które dziewczyny najczęściej wymieniają jako ulubione: myślał by kto, że wszystkie takich drogich perfum używają :D no ale rzucić jakąś markową nazwą zawsze jest dobrze :D i ten prestiż :classic_cool: a prawda jest taka, że z tej półki gatunkowej perfum używa 1 kobieta na 10 :D:D:D albo i jeszcze mniej

Gość Justyna&aaa
Paco Rabanne- Lady milion. Są idealne ale dosyć drogie niestety...

Na zime klasyka Organza Givenchy amor amor czerwone cacharel Jesus del pozo haloween sweet kisses Nina ricci love in paris Moje ukochane od wiekow czyli odkad skonczylam 13 lat Aqua di Gio szkoda ze juz wycofuja ( albo juz wycofali teraz jest Aqua di Golia ) Carolina herrera 212 sexy Burberry brit Ogolnie wszystkie zapachy Pana Armaniego Lolita Lempicka ( tez wszystkie) Chopard Wish Issey Miyake L'eau de Issey Od perfum jestem uzalezniona i na pewno sporo pominelam :)

Gość brawa
ja lubie paris hilton, cacharel amor amor, jet femme avon

W UK nie sa one drogie, na każdy z tych perfum można pozwolić sobie niemal że co tydzień więc.. Zależy od punktu widzenia...i leżenia ^^ heh.

Gość aawvg
Dune Diora

Gość ania poznan
Woda toaletowa Vetiver & Chocolat Hb - uwielbiam. Niska cena, wysokiej jakości skład no i ten zapach. Wydawało mi się, że tego wszystkiego nie można połączyć, a jednak się da. Z tej wody korzystam już blisko rok - na pewno w najbliższym czasie niczego w tym względzie zmieniać nie będę.

Gość Kobitka co wie
Chloe, See by Chloe i Light Blue D&G, midnight poison Diora tez jest przyjemny

Gość fregwg
nie mam ulubionego perfumu zazwyczaj mam może ze 2 zapachy nie znam nawet nazw bo nie interesuje mnie to z jakiej firmy. Lubie zapach orzeźwiający, cytrynowy, "czysty". Teraz mam mexx cytrynowy. Kupuje tak ze idę do rossmana patrzę co jest w promocji i jak mi się podoba to kupuje:) tak raz na pół roku sobie kupuje jakiś perfum. Nie lubię zapachów ciężkich, słodkich, mocnych, intensywnie kwiatowych

Gość gość
Ja ostatnio zakochałam się w tej firmie: http://www.dexplus.pl/index.php Mają naprawdę świetne kosmetyki, nie tylko perfumy, ale także żele pod prysznic, mydła, kosmetyki dla dzieci i wiele innych. Zamawiam u nich regularnie bo kosmetyki są świetne.

Gość amrta k
Uwielbiam - Woda toaletowa Herbal Garden, no ale to specyficzny zapach, dla tych które lubią klimaty kwiatowej. Jest bardzo trwały, kosmetyk jest naturalny, no i przede wszystkim - takich zapach to dla mnie czysta przyjemność ;-)

Gość gość
marta k. - Woda toaletowa Herbal Garden jest świetna, przede wszystkim zapach jest trwały. O ile lubicie owocowe klimaty oczywiście... Jest to uwielbiam, stosuję od dawna. Swoją drogą - to kosmetyk naturalny...

Gość Sorenti
Givenchy very irresistible oraz praktycznie wszystkie zapachy od Hugo Boss Ostatnio mąż kupił mi Cacharel amor amor i też mi bardzo odpowiadają :-)

Gość gość
PUMA URBAN...uwielbiam ją :)

Gość Marchewka_czerwona
Powiem Ci tak, nie ma bata na Arabian Oud. Ostatnimi czasy wykorzystuję zapach Nagham i naprawdę jestem bardzo zadowolona. Szczegółowe informacje znajdziesz na www.arabianoud.pl , jednakże nie ma najmniejszych powodów, żeby się jakkolwiek bać wyboru tych zapachów. Z serca polecam.