Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoPowinnamZrobić

Co powinnam zrobić?

Polecane posty

Gość CoPowinnamZrobić

Mam 18 lat. Jestem osobą, którą nie otacza dużo grono znajomych, tylko raczej garstka zaufanych (tak mi się wydaję). Was, chciałam się poradzić w takiej oto sprawie: moja koleżanka, zdawałoby się, że przyjaciółka od 2 tygodni jest jakaś dziwna w stosunku do mnie. Dziś przyszłam do niej i pytam co robimy wieczorem, ona mówi, że siedzi w domu z kuzynką, ja mówię to ok. Po powrocie napisałam do koleżanki z klasy po ile się składamy na zakończeniu roku, odpowiedziała i mówi tak: Kasia, to dziś się bawimy na dyskotece :) ja mówię, że ja nie jadę bo Anka nie jedzie, a ona: a Anka pisała, że jedzie, ma po mnie przyjechać.. dodam, że to już nie pierwsza taka sytuacja... co powinnam zrobić?

Gość CoPowinnamZrobić
UP

Gość CoPowinnamZrobić
No ludzie! Podpowiedzcie coś.

Gość ty;e wam powiem że
no to jedź i ty i olej tą koleżanke, bo żadna z niej koleżanka, powiedz jej że jest kłamczuchą i obłudnicą, poszukaj nowych znajomych, ludzi jest pełno, na jednej koleżance świat się nie kończy

Gość CoPowinnamZrobić
Ale z kim mam jechać? Sama? Czym? Nie mam transportu.

Gość CoPowinnamZrobić
Domyśliłam się, ale czy to do cholery jest powód do kłamstw?! No chyba nie.

Gość CoPowinnamZrobić
Proszę o pomocc..

Gość CoPowinnamZrobić
Ale Wy nie rozumiecie problemu. Nie chce jej napluć w twarz! Chcę to wyjaśnić! Chcę wiedzieć dlaczego nie chcą przebywać ze mną!

Gość TaSamaCoZawsze
Może po prostu porozmawiaj z nią szczerze? Zapytaj, czemu tak postępuje, a nie inaczej? Czemu nie jest szczera wobec Ciebie tylko zataja pewne fakty?

Gość CoPowinnamZrobić
Nie dam rady. Wybuchnę albo płaczem albo złością. Wtedy ujawnię słabość, a tego nie chcę.

Gość TaSamaCoZawsze
Jeśli odpowiednio się nastawisz na rozmowę, to nie ma opcji, żebyś płakała bądź była zła. A wierz mi, to nie jest słabość, kiedy płaczesz.

Gość CoPowinnamZrobić
W XXI wieku, kiedy człowiek ma być zdobywcą to jest słabość. Bazienka, nie przesadzaj, aż tak zdesperowana nie jestem :)