Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dalar

Facet z Polski, dziewczyna ze wschodu

Polecane posty

Gość Dalar

Cześć dziewczyny! Przez wiele lat ponosiłem sromotne porażki przy próbach znalezienia partnerki w Polsce. Niestety mam już dość waszych fochów, wiecznie młody nie będę, więc zacząłem poważnie myśleć nad sprowadzeniem sobie dziewczyny ze wschodu. Nie wiem jednak jak się do tego zabrać. Nie znam osobiście nikogo komu udała się ta sztuka. Nie mam pomysłu gdzie szukać w sieci i co zrobić, aby uniknąć potencjalnych oszustów (a wiadomo, że na wschodzie jest ich cała masa) Pytanie więc do Was czy w waszym kręgu znajomych macie może kogoś kto ożenił się z Rosjanką lub Ukrainką? Jak tego dokonał? Czy poznał dziewczynę przez internet? Na jakim portalu? Będę wdzięczny za wszelkie udzielone informacje ;)

Gość Dalar
Hej! Dlaczego mnie tak nazwałaś? Czym sobie na to zasłużyłem? Tak Cię wychowali? Masz żal do wszystkich facetów świata? Oceniasz mnie choć nawet mnie nie znasz! Wy wszystkie takie jesteście? Wytłumacz się.

Gość olivia dunham
moj kolega ozenil sie z Ukrainka ale poznali sie w UK

Gość nlckn
jest taka strona russian-european, tam dziewczyny ze wschodu szukaja mezow z zachodu wprawdzie ale dla rosjanki taka polska to taki zachod b wiec ujdzie,

Gość nuihiu
Mylkisz sie nickn, Rosjanki sa o wiele bardziej cwane i przebiegle niz Polski i nie wychodza za byle kogo (czytaj ciapaci, araby, czarni) jak nasze rodaczki. Celuja znacznie wyzej i czest ozostaja zonami zamoznych na zachodzie. Polakiem raczej sie nie zainteresuja, no chyba, ze potraktuja go jako punkt posredni, aby potem wyskoczyc na zachod.

Gość olivia dunham
no i zgodze sie z wpisem pozywej. Jesli chodzi o rosjanki to bez wypchanego portfela, pozycji i wypasionego auta nie podchodz

Gość no wiesz co!
ja mam kolezanke ukrainke wyszla za mąż za polaka poznali sie w polsce sa super malzenstwem

Gość pewnie tak-------
duzo jest rosjanek i ukrainek w turcji i nie pisz ze nie chca ciapatych bo ich tam jest pelno!

Ja znam bardzo fajnego Białorusina. Kilka innych osob ze wschodu też i bardzo przykro mi, ze jekiś nieudacznik uważa, ze ludzie ze wschodu wezmą z Polski kogo popadnie. Porównaj sie najpierw z facetami ze wschodu. łysy baranie :P