Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bankrutka finansowa...

Rachunek za kafe - 380 złotych - A wy??

Polecane posty

Gość ale trzeba siedzieć co najmnie
3 godziny bez przerwy - bo jeżeli z przerwami - to za każde wejście płaci się osobno - zresztą to wszystko jest wyliczone w rachunku.

Gość NocnyFull
jeszcze dodam - tematy erotyczne widoczne są nie w zwykłym pakiecie tylko po wykupieniu usługi premium - kolejne 100zł jak nie masz konta premium to twoje tematy/posty są cenzurowane

Gość ale trzeba siedzieć co najmnie
jak dostaniesz pierwszy rachunek - taki promocyjny dla zachęty - to czytaj wszystko uważnie, to co małymi literkami też! Wszystko jest napisane!

Gość od kiedy kafe platna??
glupoty pierdzielicie :P

Gość do Nocny Full
ale to łącznie z tymi zdjęciami - co to są normalnie niewidoczne, czy same teksty?

no, pamiętam jak ja nic nie wiedziałam i tak sie zagalopowałam że prawie 2 tysie zabuliłam :o a tym razem tylko 220 zl.

Gość od kiedy kafe platna??
jezeli mowicie powaznie, to... jestescie niepowazni :o kto by siedzial na platnym forum. a ja siedze tutaj od lat i NIGDY nie dostałam zadnego rachunku. Poza tym, jezeli w regulaminie nic nie ma to zadnej zaplaty nie dostaną:)

Regulamin określa ogólne zasady korzystania z serwisu Kafeteria.pl umożliwiającego użytkownikom nieodpłatne umieszczanie m.in. określonych wpisów, wypowiedzi, komentarzy, opinii, tematów w serwisie Kafeteria.pl, głupoty pierdziela. tyle czasu juz siedze na kaffe i nigdy żadnego rachunku nie dostałam. Bo po 1 zeby dostać to musisz podać swoje dane. Chyba ze komuś wysłali gołębiem pocztowym hahaah :

Gość NocnyFull
to nie czerwona tubka i w premium dostępne są tylko teksy - za słowne świntuszenie przyszło nam płacić jak tak dalej pójdzie będziemy pisać eufemizmami i inną poezją aby tylko zaoszczędzić a jednocześnie się wypowiedzieć na kafe

Gość ja wam powiem
no już prawie wam uwierzyłam < LOL > :D:D:D

Gość to komu wierzysz
użytkownikom czy moderatorom? A myślisz, że oni z czego mają wypłaty?

Gość
ja 13 zł z vatem 489 ;/

Gość zaAWSZE ZNAJDZIE SIE
takie pierdolona AZUKA ktora zniszczy wszystkim zabawe :D

ty czep sie tramwaja. To że cie w bambuko robili nie znaczy ze musisz sobie ambicje poprawiać.

Gość ło lol hehe
jesteście zayebiści:D

ja się raz zapomniałam wylogować , a komp chodził cały dzień ! brałam pożyczkę na spłatę rachunku :O

Gość EKS Mariana
ile się płaci za pomarańczowy a ile za czarny nick? powiedzcie - regulamin jest tak długi że na trzeźwo go nie ogarnę a to mnie ciekawi najbardziej - doczytałam tylko do 4 strony

Gość przerąbane
Ja też dostałam...ale sie uparłam, że nie zapłace. Bo nic nie podpisywałam. Odestki mi juz naliczają, ale wniosłam sprawę do sądu. Za 2 tyg będzie. Trzymjacie kciuki.

głupoty gadacie. jak moze wam przyjsc rachunek na co s na co nie podawaliscie adresu nazwiska ani nic. a jesli podawaliście to jestescie naprawde bezmyślni. bo kazdy moze wykorzystac wasze dane do innych rzeczy

Chyba w dziale redakcyjnym można zadawać pytania . Z tego co się orientuję abonament też można wziąć , na raty spłacać możliwość też jest podobno . Czarno na białym w rachunku będzie. Też się zdziwiłem gdy awizo dostałem. Lekkie zdziwienie na poczcie. Podobno ip wystarcza i żadnych danych nie trzeba podawać .

Gość seksu wam brak
:O