Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bankrutka finansowa...

Rachunek za kafe - 380 złotych - A wy??

Polecane posty

Gość aaaaaaad
Azuka- a co redtube ci nie przychodzi?

aaaaaaad ja w przeciwieństwie do twych upodobań nie siedzę na tym

Gość śmiejcie sie ..
ja ostatnio przychodze do domu, a mama do mnie od razu ze mi jakis rachunek przszedł za internet strasznie wysoki. patrze co jest grane a tam fakturka za kafeterie, policzyli mi 345 zł z groszami za 3 miesiace. no i faktycznie wszystko było po kolei rozpisane co jak za co

Gość EKS Mariana
ale ja w pracy na kafe siedzę a rachunek mi na domowy adres przyszedł - w domu się nie loguję w ogóle - to znaczy, że mój szef też dostanie rachunek? dobrze, że poszłam do skrzynki po pocztę bo jakby mój mąż zobaczył ten rachunek to by była awantura - on nie wie że wchodzę na kafeterię, jest strasznie zaborczy i uważa, że to forum jest jak serwis radkowy

Gość
heh co to jest 400 zł phhh...

mi wczoraj przysłali rachunek.. w tym miesiącu rzadko tu bywałam i mam 250 zł...poprzedzili mi też mailem tom ile mam zapłacić (wcześniej tak nie robili), więc spodziewałam się że go dostanę.. czy wam też wysyłają maila z tym ile i za co płacicie ?? aha...teraz za założenie drugiego czarnego nicka dopłaciłam dodatkowo..wcześniej to było darmowe.. :/

Gość śmiejcie sie ..
mi nie wysłali zadnego maila kurde.

Kurczę musze ograniczyć Kafe, bo zamiast na opłaty rekrutacyjne wyjebałam wszystko na rachunek:O

no mi pierwszy raz... w sumie to samo co na bilingu, ale miło, że wcześniej wiesz ile dostaniesz.. aha..lipa z tym, że teraz za nicka trzeba będzie płacić.. :/ dobrze, że mój chłop nie widział w skrzynce rachunku, bo by mnie zabił chyba, że tyle płacę za te pierdoły.. :D he he no ale cóż..

Gość maile wysyłają tylko jak
się ma na o2 lub na tlen wysyłają wiadomość. Za każdego czarnego nicka jest dopłata. Za pomarańczowe liczą inaczej. Ja tam podawałam dane - w końcu skoro chcę być pełnoprawnym członkiem kafeterii - to dlaczego miałabym nie podawać? Też mam wykupione konto premium - naprawdę się opłaca. Jeszcze rok - i będę miała złotą odznakę - czyli po zdaniu egzaminów bedę mogła zostać moderatorem! :-D

Gość NocnyFull
Poprosiłem o rachunek szczegółowy - bez przesady ale coś za dużo mi policzyli. Wydrukowali mi 11 stron z wyszczególnionymi postami - co, kiedy i w jakim temacie pisałem - nie wiedziałem, że tego aż tyle było. Okazało się, że naliczyli mi 38 podszywów NIe moich! Do tego wchodzenie na temat : Ewa 33 co masz dziś na obiad?????? - co mnie takie gó...a za przeproszeniem obchodzą - mam matkę co mi gotuje i nie obchodzą mnie te babskie zabawy! Mam zamiar odwołać się do Rzecznika Praw Konsumenta.

Gość coś Ty
mnie tez niestety zrobili niepsodziankę. Lubie sobie żartować z różnych nicków. Naajgorzej jak ktoś, któryś zgłosi do usunięcia bo jest obraźliwy. 50 zł za jeden. Więc uważajcie co piszecie. Teraz mam abonament. Ale też ograniczam sie i uważam. To juz nie to samo.

Gość no wiesz to nie za samo
wchodzenie na temat się płaci, tylko za informację! W końcu dowiedziałeś się co Ewa miała na obiad!

Gość NocnyFull
nie wchodziłem na to!!!

Gość no wiesz to nie za samo
Ale może miałeś zamiar? Jaki masz komputer - ten z wbudowanym czytnikiem myśli? Masz takie malutkie czerwone kółeczko wielkości piksela w lewym dolnym rogu monitora?Nie daj sobie wmówić,że to spalony piksel, czy jakoś tak....

Gość ja mam konto na o2
i co niemam zadnego rachunku ? wy powaznie piszecie ze za kafe sa rachunki ? ja tu siedze od pol roku mam jednego czarnego nicka ktorego malo co uzywam i jakos na meilu niemam zadnych wiadomosci zebym cos placila

Gość coś Ty
to poczekaj... zobacz ile jest nicków i uzytkowników, zanim sie połapią kto jest kto to troche czasu trzeba. ja tez przez 1,5 roku zylam w darmowej świadomosci.

Gość mnie wysłali po 8 miesiącach
ale tylko za trzy do tyłu musiałam dopłacić, bo też miałam tylko jednego - i to czarnego nicka. Taki bonus :-)

Gość ja mam konto na o2
tzn co? po poltora rocznej darmowce dowalili ci rachunek?

Gość wam też mejlem.,
dostałam kod rabatowy na 48 godzin darmowego korzystania z kafe - trzeba tylko kliknąć lubię to (kafeterię) na fejsbuku - za zaproszenie 5 znajomych jest dodatkowe 24 godziny

Gość coś Ty
tak samo jak wyzje, za 3 ostatnie miechy płaciłam. Tamto anulowali za przedawnienie.

Gość NocnyFull
widzę nie jeden a kilka tych czerwonych spalonych pikseli! ku...A skąd ten czytnik się wziął? musiał się ściągnąć z dodatkami do kafe

Gość JakaJaKama
Sluchajcie!!! Ja u nas w kiosku Ruchu kupuje sobie karte pre-paid i za kazdym razem kiedy sie loguje na kafeterii najpierw ładuje konto kodem z tej karty. W ten sposob kontroluje miesieczne wydatki na wzsystkie wpisy. Oczywicie mozna tez z telefonu sobie zaladowac konto, wiec raz w miesiacu robi to dla mnie moja mama.

O kurwa, co za kretyn to wymyślił :O Nie macie już lepszych tematów?:O Na wszelkie płatności trzeba podawać dane, lub wysyłaś płatne sms-y. Kreyni🖐️

biedronka_bez_ogonka_ "mi wczoraj przysłali rachunek.. w tym miesiącu rzadko tu bywałam i mam 250 zł...poprzedzili mi też mailem tom ile mam zapłacić (wcześniej tak nie robili), więc spodziewałam się że go dostanę..czy wam też wysyłają maila z tym ile i za co płacicie ??aha...teraz za założenie drugiego czarnego nicka dopłaciłam dodatkowo..wcześniej to było darmowe.. :/ " Nie wiedziałam, żre jesteś aż taką idiotką:O :O

Gość coś Ty
bazinka - myśmy też tak myśleli. Wcześnniej czy później sama się zdziwisz i dołączysz do nas "kretynów". Zgłaszam do usunięcia i 50 zł Cie to kosztuje!

Gość ja mam konto na o2
ja pierdole, wkoncu nie dowiem sie nic. wy sobie jaja robicie? jak to kafe jest platne to ja dzisiaj stad wypierdalam i wiecej tu nie wejde 😠

Gość co do pikseli
dokładnie tak jest! A jeśli jest więcej niż jeden - to drugi - to mikrofon, a trzeci kamerka. Myslisz, że skąd się biorą zdjęcia "oceńcie mnie" na kafeterii? To kara za niepłacenie na czas rachunku!

Gość poiuytrewqyui
Jak się wykupi abonament full na pół roku z góry, to daja Ci kod na 100 zł doładowania na telefon na kartę na obojętnie jaką sieć. Warto pomyśleć.

Gość
google będą płatne 28 gr za wejście ...