Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przede wszystkim homo sapiens

Czy mając 30 lat i nie mając doświadczenia warto jeszcze szukać kobiety ???

Polecane posty

Gość przede wszystkim homo sapiens

Pytanie tak jak w temacie. Czy mając prawie 30 lat warto jeszcze mieć nadzieję i szukać kobiety ? Czy ktoś nieśmiały, bez doświadczenia, cichy, małomówny, zamknięty w sobie może kogoś zainteresować ? Wydaje mi się, że już raczej szans nie mam ze względu na wiek oraz na moje cechy osobowościowe, w szczególności przez brak doświadczenia i obycia z kobietami.

Gość TaSamaCoZawsze
Oczywiście, że masz szansę i powinieneś korzystać póki możesz. To nic, że masz 30 lat, to nic że jesteś taki a nie inny. Jeśli ktoś Cię pokocha, to na pewno takim jakim jesteś. Szczerze mówiąc też jestem wstydliwa i małomówna, mam swoje przyzwyczajenia a mimo to udało mi się miłość znaleźć ; ) Powodzenia.

Gość Dalar
--- do autora Zawsze warto, tylko z czasem nie warto się przyznawać do braku doświadczenia. A powiem Ci, że warto podwoić wysiłki uderzać do wszystkiego co się podoba. Ja tak robię, poznałem parę fajnych dziewczyn. Wszystkie co prawda już zajęte, ale utrzymuję z nimi kontakt. Póki nie mają dzieci to są w zasięgu. Wystarczy jakaś poważniejsza kłótnia z partnerem a spróbuję swojego szczęścia. Wiem jak to brzmi. Wychodzę tu na sępa, ale cel uświęca środki. Poza tym może w międzyczasie kogoś poznam i wcale nie będzie trzeba sępić na rozstaniach ;] Grunt to walczyć! Podobno kobiety lubią facetów walczących!