Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quizina

Kto popija se samotnie?

Polecane posty

Gość Quizina
20 latki nie pija przed kompem tylko na disco szaleją. A my stare prukwy juz sie wyszumiałyśmy :P

Gość
ma 150 ml tylko, ale wiskacz ma 44 %

Picie samotne -DOZWOLONE Upijanie samotne - NIEDOZWOLONE. ' Samodyscyplina to bycie posłusznym samemu sobie'

Gość
ja słucham j kaczmarskiego .

Gość Quizina
Ale upijanie samotne jest najlepsze!

Picie samotne jest przejawem choroby zwanej ' Alkoholizm.' Pragnę ostrzec was miłe dziewczyny. Miałem już kiedyś problemy z tym nawykiem i wiem do czego to prowadzi. Takie 'nadupczanie się' to jak kulturalna rozmowa z kumplem, który trzyma nóż za plecami.

Gość Quizina
Pielucha, i co, wyleczyłes się z tego?

Quizina... jak często 'się nadupczszasz' . Przepraszam za określenie, ale chyba najlepiej wiesz o co chodzi. Wiem, że to może nie być język odpowiedni do kobiet!

Gość
whiskey się skończyło :/

"Następną planetę zajmował Pijak. Te odwiedziny trwały bardzo krótko, pogrążyły jednak Małego Księcia w głębokim smutku. - Co ty tu robisz? - spytał Pijaka, którego zastał siedzącego w milczeniu przed baterią butelek pełnych i bateria butelek pustych. Mały Książę - Piję - odpowiedział ponuro Pijak. - Dlaczego pijesz? - spytał Mały Książę. - Aby zapomnieć - odpowiedział Pijak. - O czym zapomnieć? - zaniepokoił się Mały Książę, który już zaczął mu współczuć. - Aby zapomnieć, że się wstydzę - stwierdził Pijak, schylając głowę. - Czego się wstydzisz? - dopytywał się Mały Książę, chcąc mu pomóc. - Wstydzę się, że piję - zakończył Pijak rozmowę i pogrążył się w milczeniu. Mały Książę zakłopotany ruszył dalej. "Dorośli są naprawdę bardzo, bardzo śmieszni" - mówił sobie po drodze." Cytat z Antoine de Saint-Exupry Mały Książę

Gość Quizina
Raz, dwa razy w tygodniu, piatek, sobota. Zalezy od tego czy mam sobote wolna.W piatek w towarzystwie, w sobote samotnie.

Gość Quizina
Pielucha, nie przepraszaj za takie słownictwo, bo zobacz jak zaczełam wątek:)

Gość Quizina
Idioci, i co teraz????:(

aha, no to jeszcze w porządku... a wyobrazasz sobie sobote bez alkoholu na dzień dzisiejszy?

a ja to z okolic Nowego Sącza....tak a propo...gdzieś tu spotkałem to miasto na forum ;-P

Gość Quizina
Wyobrazam, tydzien temu nie pilam:), nie jest ze mna tak zle. Ale mam kuzynke ktora pije codziennie, wiec do tego mam porownanie.

Gość Quizina
Nowy Sącz?? Niedaleko:)

Gość Quizina
Ja chyba kolo 60 minut, ale nie wiem bo tam nie jezdze.Od Krakowa jestem jakies 60 km.

Gość kociołek kaszy
bry wieczer ja też lubię się sama nawalić ,później biorę ogórka zielonego staję przed lustrem i jadę jako zespół \Abba :D stara jestem ale głupoty wciąż mi we łbie\|:P sąsiedzi pewnie mają polewę ale co mi tam:D

mężczyźni zaczynają pić i wpadaja w nałóg z powodu nierozwiązanego problemu. Im więcej piją tym mniej męscy się stają. Nie wiem jak to jest z kobietami....;P

..ale mężczyznom jest trudniej się odnaleźć kiedy treźwieja...mowie to patrzac z punktu psychologii....