Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Felicja.

Cześć, czy są tu jakieś mamy dużych dzieciaków w wieku gimnazjalnym i licealnym?

Polecane posty

Gość .Felicja.

Cześć, czy są tu jakieś mamy dużych dzieciaków w wieku gimnazjalnym i licealnym? Jeśli tak i wasze dzieci znają język niemiecki (lub się go uczą od lat), to polecam wam wspaniale zrobiony film pt. "Labirynt fauna", który znalazłam dziś na YouTube w 8 częściach. Jedynym minusem jest to, że występuje on na YT tylko w wersji dubbingowanej po niemiecku (innych niestety nie ma), więc dziecko musi dostatecznie rozumieć język, żeby móc rozumieć sens filmu. Filmu nie polecam dzieciom bardzo młodym, ponieważ pojawiają się w nim brutalne sceny, więc będzie odpowiedni dopiero od 14-15 roku życia, a nie dla młodszych. Jest to baśń z elementami horroru i filmu historycznego (jednak z przewagą elementów baśniowych). Nasza cała rodzina (poza maluchem) dosłownie "łyknęła" dziś ten film i jesteśmy zachwyceni, także z czystym sercem polecam. :) Podaję link do części 1/8: http://www.youtube.com/watch?v=xA6IU3DQuTk&feature=fvwrel Pozostałe części wyświetlają się obok (kolejno 2/8, 3/8 itd. aż do 8/8). Miłego oglądania! :) Mam nadzieję, że waszej młodzieży się spodoba i wam przy okazji również.

Gość mama/////
ja mam syna w gimnazjum i we trojke (razem z mezem) ogladalismy ten film w kinie i to bylo totalne dno i wodorosty. w bloto wyrzucona kasa, wszyscy bylismy zniesmaczeni choc mamy rozne gusta

Gość ....1234
Nie znasz sie. Wiadomo, ze film nie spodoba sie ludziom nie rozumiejacym ambitnego kina. Jesli ktos gustuje w filmach typu "Legalna blondynka", to powazniejszego nie doceni, bo go zwyczajnie nie ogarnia.