Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia91 Wrocławianka MT

Jak przychodzi ulewa, to walą brudy ze studzienek pod domem, co robić

Polecane posty

Gość Asia91 Wrocławianka MT

Już 4 raz w tym roku... nie wiem co robić, pozamykałam okna bo śmierdzi gównem okropnie :( Ostatnio była ulewa i tak padało, że coś się chyba w odpływach ściekowych porobiło i ilekroć więcej popada, to ze studzienki (bardzo szumiącej na codzień notabene) pełną parą wylatują śmieci, podpaski oraz kupy!! :( W dodatku naokoło tej studzienki zrobiło się takie wyżłobienie z w ziemii, a w nocy wyszedł nawet tamtędy szczur, widziałam na własne oczy!! :( Rano trochę popadało i znowu, wybija z tej studzienki jak cholera, smród okropny. Nikt z tym nic nie robi, bo studzienka znajduje się w takim miejscu, że nie podjedzie do niej żaden samochód ani szambiara, nie wypompuje więc jej za cholerę :( A ja nie wiem co robić, jak tak dalej pójdzie to nabawimy się wszyscy jakiejś choroby, oooo boże, ale z niej wylatuje teraz, normalnie szambo pod domem mam, o boże... co robić, może na policję zadzwonić albo straż miejską? A może do urzędu miasta?? Zróbcie coś, dzieciaki mi się potrują, zasmrodzone mam całe mieszkanie!!!! :( :(

Gość NocnyFull
klamerka od bielizny na nos - lepszego rozwiązania nie znalazłem