Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takeband00

czy jeszcze zechce sie spotkac?

Polecane posty

Gość takeband00

Pisalem dosc dlugo z taka dziewczyna na necie.Sam ja zaczepilem.Pisalismy dlugo,ale mielismy spore przerwy,bo albo mnie nie bylo dlugo albo jej .No i mieszkamy niedaleko a ja chodze do szkoly do miasta gdzie ona mieszka.Napisalem kiedys o spotkaniu to powiedziala ,ze nie teraz ,a potem napisala,ze chce ale za jakis czas.No i wzialem jej nr tel .Tylko,ze ja nie puscilem ani esa ani nie zadzwonilem ,zeby sie umowic. Bo juz mielismy sie jakos teraz tak spotkac,bo sie niby zgodzila,ze juz chce.A jeszcze dodam,ze kiedys jak napisala,ze dlugo mnie nie bylo ,to napisalem ze na necie bylem tylko na komunikatorze nie .No i pewnie ona wiedziala,ze ja widze,wiec moglem napisac to fakt.No i wczoraj pisze do niej ,bo byla czy sie spotkamy i kiedy ,na co ona:przykro mi ,ale chyba nie ,wiesz bardzo fajnie mi sie z Toba pisalo,ale za dlugoz zwlekalismy,a ja tak naprawde nie jestem pewna czy zalezy Ci na spotkaniu .Po czym poszla .Czy jest szansa by sie spotkala ze mna ?Jak zawalczyc?

Gość ja teżżżżżżżżżżżżżżżżż
przeczytja jeszcze raz swoje pytanie tytułowe i potem jeszcze raz i jezszcze i może dojdziesz do wniosku, ze odpowiedziec na to może tylko ta dziewczyna :-O

Gość takeband00
ale chciales znac zdanie kogos,czy powinienem jeszcze sie z nia probowac kontaktowac ,czy dac spokoj?

Gość takeband00
ktos odpowie mi ? prosze

Gość lukanik890
troche zes przerabal ,trzeba bylo byc zdecydowanym;)

Gość he he.... :D
to mi przypomina jak mi kiedys koles zaproponował spotkanie, ale tylko w tygodniu bo weekendy ma zajęte :O

Gość takeband00
no wiem ale chce to naprawic;/

Gość lukanik890
no probowac zawsze mozna

Gość takeband00
a jakass dziewczyna tu jest ? bo chcialbym poznac wasza perspektywe

Gość takeband00
?