Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiat jest do dupy

czemu faceci są tacy beznadziejni? poczułam się taka upokorzona!!!

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaa
Napisałaś, że każdy facet by wszystko zostawił i za nią poleciał. Znam taki przypadek. Jest facet.Niezłe ciacho.Ma dziewczynę. Nie jest brzydka,ale też nie specjalnie piękna, taka raczej zwyczajna. Tego chłopaka próbuje wyrywać inna laska.Ładniejsza i zgrabniesza.A facet ją olewa. Pytanie dlaczego?? Może po prostu kocha swoją dziewczynę. Nawet jeśli by popatrzał na inną to wcale nie znaczy, że wszystko by zostawił i poleciał za jakaś panienką,

meżczyzna podziwia, kobieta zazdrości....no i brakuje jescze ogrodu eden...i witam na planecie Ziemia

Jestem facetem i wiem że jestem beznadziejny....ale cóż mogę zrobić...zmiana płci to by była ujma na honorze ;-P

szkoda, że tak wiele kobiet uważa za takich mężczyzn, to stereotypowe..... gdzie są maskuliści?

ja kocham kobiety zato ze nie sa mezczyznmai a w książkach do biologgi wciąz piszą że to ten sam gatunek Homo Sapiens ;P

Dobrze, że kobiety nie są tak szczere i otwarte jak mężczyźni...........bo by paplały i gadały non-stop.

Gość tythfgfg
mi sie wydaje ze ten topik to sciema jakas, bo jakos nie chce mi sie weirzyc, zeby obie byly tak piekne ze kazdy sie gapil. nawet jakby sama doda weszla do takiej knajpy to przeciez nikt by sie ciagle nie gapil ;) albo autorka watku przewrazliwiona na tym punkcie.

Gość kawa bez pianki
Nie przejmuj się :) przy zrozumieniu kobiecej psychiki wysiedli i Freud i inni wielcy nie można zrozumieć nieprzewidywalnego one nie rozumieją same siebie więc i ich nie da się zrozumieć :)

Gość JAK WAM TAK ŹLE Z FACETAMI
A FACECI TO ŚWINIE TO WIĄŻCIE SIE Z KOBIETAMI, BĘDZIE WAM LEPIEJ

Gość A wokół wszechświat..
Ja jestem niestety też idealistką. Wymarzyłam sobie wielką miłość i chyba nawet taką szansę miałam.. Nie skorzystałam. Teraz cierpię, bo nie umiem zrozumieć, że jestem wspaniała, ale nie zawsze, czasem wystarczy inna piękna kobieta i czar pryska. Ja staję się również po prostu piękną kobietą, a nie miłością. Musicie mężczyźni (Ci mądrzy) zrozumieć i to bardzo proste: kobiety zrobią dla Was wszystko, tylko pokazujcie na zewnątrz, że są dla Was najatrakcyjniejsze, albo najlepiej tak właśnie myślcie. Większe szczęście nie może nas spotkać.. :'(

Gość nellyfurt
mnie to wali, bo i tak jestem zajebista, nawet najładniejsza laska przy mnie jest nudna i głupia. Ostatnio było tak, stoję z kumplami na korytarzu idzie zajebista laska z nogami do szyi. Piękna i cóż z tego. Daleko mi do niej. Przeszła a kumpel do mnie - ty jednak jesteś zajebista. Może ten mój brak zazdrości tak mu się spodobał, nie wiem

Gość dziewczyna z warkoczami91
tythfgfg ja tez uwazam ze ten topik to sciema bo mijam wiele osob w srodkach komunikacji miejskiej i NIGDY nie widzialam aby jakas osobe doslownie kazdy pozeral wzrokiem...no moze raz bylam swiadkiem takiego "upadku"moralnego :D bylam z facetem swoim ubrana dosc atrakcyjnie w knajpce w gorach. oprocz mnie byly tam tez mlode kelnerki, inne mlode kobiety oraz dwie parki ze soba zaprzyjaznione- dwie baby po 30 i dwoch paskudnych, rozlazlych, rozleniwionych karkow i prymitywow. prymitywy pozeraly wzrokiem kazda kobiete ktora przechodzila, mnie rowniez a ani ja ani zadna z tych kobiet nie bylysmy boginiami piekna. widzialam mine tych dwoch bab, rozgoryczone i wsciekle a za razem smutne. jesli masz takiego faceta jak wyzej opisani przeze mnie delikwenci to wspolczuje :D ja po takiej historii jaka ty opisalas autorko, podziekowalabym za zwiazek z delikwentem

Gość dziś na pomarańczowo
to prowo i już kiedyś było, wtedy te dwie laski weszły do jakiegoś piwnego ogródka :D sceneria się zmieniła, problem ten sam. nie wiem komu chce się pisać takie bzdety. często bywam w różnych lokalach, często widuję różne dziunie, ale jakoś nigdy się jeszcze nie zdarzyło, żeby nagle, jak na komendę, na wejście jakichś lasek absolutnie wszyscy faceci na nie patrzyli. poza tym jest jeszcze coś takiego, jak spojrzenie na nowo przybyłych, które wcale nie oznacza zainteresowania, a zwykłą ciekawość. jak się dobrze rozejrzycie po wejściu do knajpy, to zauważycie, że kilka osób spojrzy w waszym kierunku, bez względu na płeć, czy wygląd