Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadineeeeeeeeee1

Oszukana :(

Polecane posty

Gość nadineeeeeeeeee1

Cześć. Pewnie po przeczytaniu tego co napiszę powiecie mi, że jestem głupia, że jestem idiotką. Tak, wiem, jestem! Ale to już nie o to tu chodzi :( Mieszkam w Londynie, na stronie randkowej poznałam pewnego chłopaka. Bardzo fajnie nam się pisało, rozmawialiśmy po 8 godzin, na kamerce itd. Postanowiliśmy się spotkać. On mi powiedział, że mieszka w centrum, podał dzielnice, że mieszka z babcią, że studiuje i pracuje w sklepie z butami. Postanowilismy sie spotkac. Przyjechał do mnie późnym cwieczorem jako, że koncze późno pracę. Było bardzo miło. Rozmawialiśmy, śmialiśmy się itd. Oglądaliśmy film. On miał ostatnie metro jakoś o 00:07 ale czas tak nam szybko mijał, że nawet nie zauważyliśmy, że była już północ więc on szybko biegł na metro. W czasie randki pocałował mnie, opowiadał o sobie, że boi się ludzi, że raczej nie lbi rozmawiać, że ma tylko kilku przyjaciół, ogólnie był taki niepewny przed spotkaniem ze mną, bał się, że może ktoś go okradnie albo, że ja go oszukuję czy coś. Gdy wychodził ode mnie powiedział że bedzie online jakoś za godzinę. Nie było go. Rano zostawił wiadomość, że zdążył na pociąg bla bla. I TYLE. Nic więcej. Usunął konto na serwisie randkowym, na komunikator MSN nie wchoidzi wcale, ja nie mam jego numeru telefonu. Co się mogło stać? Czy on mnie oszukał? :( Nie mam z nim kontaktu 4 dni i nie sądzę, że się odezwie... Co mam robić?

Gość alla28
w jakim sensie oszukał? spotkaliścię sie tylko raz

Gość takeband00
wida mu sie nie spodobalas

Gość dsfsdfsdfsdf
moze go zabili

Gość nadineeeeeeeeee1
to jak mu sie nie spodobalam to po co mnie calowal?? i mowil, ze bylo fajnie itd??

Gość arizonaa
bo faceci są beznadziejni

Gość bo przemyslał w domu
że jednak to nie to proste