Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Its a heartache

studia - przeneisienie

Polecane posty

Gość Its a heartache

Jka wyglada przenoszenie sie na studia na inna uczelnie? Chcialabym zmienic Poznan na Krakow, ale nie wiem jak sie za to zbarac. Jakie warunki trzeba spelniac, zeby przeniesc sie na inna uczelnie?

Gość Its a heartache
up

Musisz zapytać bezpośrednio, na każdej uczelni/uniwersytecie są inne zasady. Myślę jednak, że z przeniesieniem nie powinno być problemu. Można wiedzieć dlaczego się przenosisz?

Gość Its a heartache
Jakoś Poznan nie przypadl mi do gustu, a Krakow uwielbiam od zawsze, wiec zaczelam myslec nad przeniesieniem sie tam :)

Najlepiej zadzwoń i zapytaj. Niektóre oceny na pewno Ci przepiszą, więc o to się nie martw. Jak stoisz z nauką? Wszystko pozaliczane?

Gość Its a heartache
Tak wsyztsko do przodu :) i w tej sesji nie mam ocen ponizej 4 wiec tez jest dobrze. Dzieki za rade :)

Gość wygląda to tak że idziesz
do uczelni, na której chcesz studiować, i mówisz: proszę o przyjęcie mnie na ten i ten semestr tego i tego kierunku. Motywując moją prośbę, pragnę dodać, że zaliczylam tyle a tyle semestrów na uczelni takiej i takiej, zdobyłam tyle i tyle punktów ETCS, sesję zakończyłam i zobowiązuję się do wyrównania róznic programowych w terminie takim i takim. Dziekan to rozpatruje i wyraża zgodę lub nie. Jeśli wyraża - to zabierasz papiery ze starej uczelni i się żegnasz.