Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia_76

dlaczego to ja zawsze musze zaczynac sex

Polecane posty

Gość andzia_76

mam duzy problem moj maz nigdy niezaczyna sexu tylko ja przytulenie glaskanie itp. sam w lozku nieprzytuli sie do mnie pierwszy ale jak ja zaczne to niekiedy mu sie chce mamy trojke dzieci czuje sie jak robot w domu i bardzo nieszczesliwa i niekochana nawet jak mam cos do powiedzenia to slysze cicho lub nieteraz z domu nigdy niewychodze sama nigdzie gdyz mam male dzieci jestem samotna bez osoby do pogadania juz ciezko mi to wytrzymac czesto mojmaz sam ze soba sie bawi w kuchni lub siedzi dlugo w lazience pomocy co mam robic

Szkoda mi Ciebie, ale rada krótka i prosta: poszukać kochanka. Żadna psychologiczna rada bardziej Ci nie pomoże.

Gość woojek dobra rada
idźcie do seksuologa

Gość kireksa
Czytam to i tak jakby to było o mnie. Tylko my mamy jedno dziecko. Nigdy mnie nie przytuli pierwszy, od jakiegoś czasu nie interesuję go w ogóle w seksie, liczy się tylko on, więc się nie kochamy bo ja potrzebuję gry wstępnej a jemu sie nie chce.

Gość woojek dobra rada
Dekalogowata -> czasami napisz w jakimś wymyslonym pomarańzowym nikiem, bo kiedyś wydawałaś sie spoko, a jak piszesz takie brednie to mi pałka mieknie

Woojek, nie zniżam się do poziomu pomarańczek. A co do tego, co napisałam, ciężko wymyślić coś innego, dla kobiety, która nie pociąga już męża. Rutyna, nuda, zmiany w wyglądzie, lata na karku... Tutaj potrzeba by ogromnego nakładu pracy, aby coś zmienić, a nie wiem, czy autorka jest gotowa na taki wysiłek, czy chce po najmniejszej linii oporu.

Gość woojek dobra rada
Co wiesz o autorce tematu, jej męzu, ich pozyciu (zazwyczaj na forum pisze sie o tych złych rzeczach, nigdy dobrych). Ja proponuje wizyte u specjalisty, dopiero jak nic nie da się zrobic jakies drastyczne kroki typu szukanie kochanka/kochanki...

Masz rację, nie wiem praktycznie nic. I przez to jeszcze trudniej udzielić jakiejś sensownej porady. Ale odnoszę dziwne wrażenie, że tutaj nawet wizyta u specjalisty by nie pomogła. Takie smętne przebłyski kobiecej intuicji.

Gość woojek dobra rada
kobieca intuicja, tego raczej trzeba sie wystrzegac i patrzeć na rzeczy tak realnie, nie radź komus przez net żeby sobie kochanka znalazł/a, kiedyś Ciebie to dopadnie i Twój facet będzie bzykał na boku, bo mały sczegół nie bedzie mu odpowiadał, całuję serdecznie