Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaolana098765

2 mce temu znalazłam u mojego chłopaka pierścionek zaręczynowy i jeszcze .....

Polecane posty

Gość kaolana098765

przez przypadek w jego biurku jak szukałam zszywek znalazłam pudełeczko z złotym pierścionkiem, nowym bo jeszcze z metką. domysliłam sie ze zareczynowy ale nie dał mi go do tej pory a miał mase okazji wielkanoc, moje urodziny, majówka, jego urodziny, wczoraj nasza 4 rocznica i nic. moze nie dla mnie go kupił ? szlag mnie trafia już ::(

Gość kaolana098765
wczoraj gdy wyszedł do łazienki to zajrzałam i pudełeczko dalej tam jest ale czy pierscionek w srodku to nie wiem bo nie sprawdzałam.

Gość Ale nadal zapakowane z metką?
.

Gość kaolana098765
ale narazie nic nie planujem zadnych wyjazdów, urlopu itp. nie wiem czy metka jest na pierscionku bo nie otworzyłam pudełeczka. widziałam tylko że dalej lezy. jestem tak strasznie spieta przez to że mam ochote go zapytac wprost o to bo przychodzi mi mnostwo glupot do glowy na co on czeka skoro bylo tyle okazji.

No może Ci nic jeszcze nie mówi, że planuje... wiesz no możesz czekać i czekać na (już tylko) połowę niespodzianki, albo jak będziecie razem w pokoju wtedy poszukaj coś w biurku i przy nim "niechcący" znajdź pudełeczko i zapytaj co to.. ale nie otwieraj przy nim, zostaw mu odrobinę satysfakcji ;)

Gość gość
Ja tez znalazłam pierścionek u mojego chłopaka. Rok temu ... I nadal leży to jest ku*** ból !!!

Gość gość
pierścionek kupił ale na zaś, nie dla ciebie tylko dla nowej partnerki jak mu sie trafi

Gość gość
Pierścionek miał dać swojej eks, ale się z nią rozstał, bo poznał ciebie. Niestety, dalej jest mniej przyjemnie. Nie jest pewny, czy tobie chce go dać - podczas, gdy jej chciał.