Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lyreco

Kobiety- czy wychodzicie na imprezy same- bez swojego faceta?

Polecane posty

Gość lyreco

Mój facet jest ode mnie starszy.. powiedział ,że nie będzie chodził na imprezy studenckie.. ok przyjęłam, ja z jego znajomymi nie mam problemu , lubię ich, wychodzimy do nich razem.. Musze się integrować z ludźmi ze studiów, ze swoją grupą, nie mogę być dzikuską.. on ma o to do mnie pretensje, zawsze kiedy wyjdę sama ma focha :O Jak jest u Was? I jeśli tak robicie to jak często?

Gość 89 Julia
sporadycznie. nie daj bóg, on zacząłby też chcieć sam wychodzić!:D

Gość ccndocndosnxcslxn
To on musi być naprawde starym pierdzielem

Gość lyreco
a co rozumiesz przez stary pierdziel ? :P

Gość wiedziałem że się zjawi
ahahah! właśnie miałem napisać -póki nie zachowujesz się jak zdesperowana żona to ok:D

Gość ccndocndosnxcslxn
Rozumiem faceta "Zdesperowanej". Też bym jej pozwolił chodzić samej na imprezy. Przy jej wyglądzie nie ma ryzyka podrywu

Gość pomyslracjonalnie
A co jest dziwnego w tym, że się wychodzi samemu ? Przecież związek nie oznacza ograniczenia albo podpisania aktu własności. Ja wychodzę ze znajomymi różnie. Kilka razy w miesiącu to na pewno. Strzela focha jak wychodzisz? Musi być strasznie niedojrzały emocjonalnie pomimo swojego wieku.

:D :D:D

Gość lyreco
no strzela..tzn na drugi dzień się nie odzywa, nie dzwoni, nic, bo przecież ja też go olałam :O

Gość Gadatliwa..
Jestem na 1 roku :P mój chlopak nie studiuje i mieszkamy w innych miastach teraz .. na imprezy więc chodzę sama.. On nie ma pretensji dopóki nie odwiedzam akademików :D

Gość maltylda
mam to samo ze swoim :O 🖐️ on po prostu nie akceptuje moich znajomych więc spotykam się z nimi sama o co ma pretensje.. pewnie lepiej jechać do jego kolegów i robić za kierowcę ,bo on się musi ubzdryngolić :O

Gość Gadatliwa..
Ej dziewczyny nie dajmy się zamknąć w domach.. nie bądzmy dzikuskami co do ludzi nie wychodzą.. same siebie wtedy unieszczęśliwiamy .. i co będziemy wspominać za kilka lat?

Gość lyreco
hmm ciekawe jest to ,że dom go zawsze parzył , jeździł po kolegach, a jak ja zaczęłam to nagle on taki zaniedbany..

Gość 89 Julia
nie rozumiem. nudzą mnie jego znajomi i pogawędki o pracy, jego nudzi nasze paplanie. dlaczego miałabym go wszędzie ze sobą wlec przemocą? nie chce, nie idzie. idę sama.

Gość mój pan i władca
Nie wychodzę!! Siedzę w domku i nigdzie bez misiaczka się nie ruszam :)

Gość lyreco
Zdesperowana, a często masz ochotę na takie wychodzenie ? ;) Twój facet te sam wychodzi czy tylko z tobą ?

zdesperowana ma dziecioka więc jedno siedzi w chałupie zawsze

Gość 89 Julia
przypomniał mi się pewien pan sprzed lat. zawsze "przypadkowo" spotykaliśmy się w knajpie, gdy tylko napomknęłam, że dziś wychodzę. kiedy odmówiłam spotkania, to znajoma poinformowała mnie, że całą noc przesiedział w samochodzie pod moim blokiem.:o pogoniłam psychopatę, bo zaczęłam się go bać. delikatna zazdrość jest pochlebstwem, ale szpiegowanie jeśli nie ma żadnych powodów ku temu... :o

ostatnio dosc czesto mi sie zdarzalo wychodzic na takie calonocne imprezy. zalezy jak mam ochote i jak jest okazja.. dzieciakiem zajmuje sie czasem tesciowa. czasem kolezanka, rzadziej opiekunka. moj facet tez dosc regularnie sam wychodzi, czasem oczywiscie idziemy gdzies razem :)