Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vydwvbdcwin

zaczepki na facebooku

Polecane posty

Gość vydwvbdcwin

Tak więc zaczepił mnie pewien facet na facebooku, ja odpowiedziałam na zaczepkę, ale ona dalej tam jest i się zastanawiam czy on mnie zaczepił drugi raz, czy po prostu ona nie znikła? Pomóżcie, proszę :)

Gość żal mi cie.
:o

Gość vydwvbdcwin
ale na bank ?

Gość vydwvbdcwin
to fajnie :)

Gość vydwvbdcwin
czyli jednak nie ?;>

Ja mam konto na FB ale jakby mnie ktoś obcy zaczepił to bym sobie pomyślała "debil jakiś czy co?" Dobrze, że mam tam blokady na wszystko poza imieniem i nazwiskiem i poza gronem znajomych nikt mi nie zagląda A nie mogłaś się do niego odezwać, tylko jakieś zaczepki - odpwoedź na zaczepkę - zaczepka - i teraz co znowu odpowiesz zaczepką na zaczepkę? Ja pierdolę :D "Tak jakbyś go zaczepiła w rzeczywistości " Tzn, że co pociągasz kogoś za włosy na klacie na ulicy i to taka zaczepka? Raz poznałam tam kogoś nieznajomego na zasadzie takiej, że zapytał " to Ty czy to nie Ty?" Nie byłam tym kimś ale gadaliśmy sobie wiele razy, gadamy do dzisiaj... dobrze że był na tyle mądry żeby nie "zaczepiać" 🖐️

Gość 623444441
to już oświadczyny :D czas gościom zaproszenia na ślub wysyłać:D:O

Gość vydwvbdcwin
MałaBlondynka to wcale nie jest ktoś obcy dla mnie, bo to kolega :) i to nie tak, że myślę, że on mnie kocha bo mnie zaczepił na facebooku, ale on już mi kiedyś powiedział, że mu się podobam, więc się zastanawiam czy coś z tego może być :)

Gość Gadatliwa..
jak ktoś Cie zaczepi to to później tam leży chyba ze ukryjesz sobie:P

Gość vydwvbdcwin
no właśnie w poczcie nie ma nic takiego :/

Gość ludzie ludzie FB
To faktycznie portal dla idiotów, czym się sama teraz przekonałam MałaBlondynka to wcale nie jest ktoś obcy dla mnie, bo to kolega i to nie tak, że myślę, że on mnie kocha bo mnie zaczepił na facebooku, ale on już mi kiedyś powiedział, że mu się podobam, więc się zastanawiam czy coś z tego może być O litości!!!!:D:D:D :):):)!!!!!!!!!!!

Gość ludzie ludzie FB
Ile masz lat Ty a a ile on?

Gość vydwvbdcwin
ja mam 19, on tez

Gość vydwvbdcwin
to źle obstawiasz ;)

Gość 623444441
Blondyneczko :D;) no właśnie;) autorko mam nadzieję że ty i ten zaczepciel macie konto na nk:) jak weźmiecie ślub to rodzice na pewno wam sprezentują gg do końca życia za darmo :) więc może warto?????????

Gość vydwvbdcwin
ale śmieszne.. długo nad tym myślałaś? szkoda Twojej pracy bo za słabe na mistrzów :(

Gość Gadatliwa..
to ciekawe bo ja mam stale 5 zaczepek na profilu .. chyba jedna osoba mogła by mnie zaczepiać w kółko ale 5 chyba by na takie pomysły nie wpadła ??

Gość vydwvbdcwin
no bo może po prostu nie odpowiedziałaś na te zaczepki i one są tam ciągle te same ?;)

Gość Gadatliwa..
no nie wiem nie bawię się w zaczepki na Fb :P

ja z nieznajomymi na fb nie rozmawiam, tylko kasuję, i mam poblokowane wszystko, tylko dla znajomych nie; zablokowałam, jak mnie zaczeli jacyś chlopcy-mężczyźni zapraszać do znajomych, a ja tych panów w realu nie widziałam na oczy ani o nich nie słyszałam wczesniej..po co mi takie cos? konto wogle założyłam, bo na studiach jest tam forum zamknięte dotyczące naszej edukacji, więc, aby móc przeczytać chociaż o terminie egzaminu, musiałam sie zarejestrować na fb...np z takiej naszej klasy wogle nie korzystam, bo nie mam takiej potrzeby...

Gość vydwvbdcwin
Gadatliwa.. czyli te zaczepki są ciągle te same :) po prostu zaczepili Cię jeden raz i to tam jest ^^

Gość Gadatliwa..
No domyślam się ,że jeden raz a nie ciągle :o Ameryki nie odkryłaś :P

Gość nie ma juz zaczepek na
fejsbuku ? :(

Gość MIROR
Mówicie ze to głupota jak ktoś kogoś zaczepi i w ogóle krytykujecie to ponieważ jesteście zazdrosne ze was nikt nigdy nie zaczepił :] Tyle w Tym temacie :]