Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jola77_77_77

Koszulka

Polecane posty

Gość Jola77_77_77

Chcę kupić mojemu facetowi na urodziny koszulkę z logo Euro 2012. Którą mu wybrać? Jaka według Was jest najfajniejsza? (która najbardziej męska) http:// esklep.intersport.pl/pl/category/7686/dla-kibicow/?show=all

Gość ccndocndosnxcslxn
Czy twój facet ma zespół downa?

Gość Jola77_77_77
A Tobie co ??? Czemu od razu Downa ? Że niby piłkę lubi i nie może się mistrzostw doczekać czy co? Zastanów się nad sobą...

Gość Jola77_77_77
Dzięki Blondynko - też mi się fioletowa podoba :) A z tą dla mego mena to waham się pomiędzy białą a czarną... no i polo czy zwykła...

Gość Jola77_77_77
Super :) Takie argumenty do mnie trafiają - wielkie dzięki za pomoc - co dwie głowy to nie jedna :)

Gość justyna j.
Nie kupujcie oklepanych koszulek z sieciówek - one wszystkie wyglądają tak samo i przy okazji kompletnie nie posiadają wysokiej jakości. Radzę raczej coś w stylu tego przykładu z posta wyżej. Koszulki na takie okazje jak euro to wyrzucenie kasy w błoto ;-)

Gość okkraglinkaa
a ja uważam, że taka koszulka to przede wszystkim pamiątka. teraz idą igrzyska, więc też jest popyt na koszulki kibiców. z tego co się orientuję to na koszulki.com można sobie taki gadżet z własnym nadrukiem zamówic.

Gość Veronix
Zamówiłam ;-) Powinnam ją mieć w tym tygodniu to wtedy napiszę wam jak z jej jakością. Generalnie jestem nastawiona bardzo pozytywnie ;-)