Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata- durnowata

mój były chce do mnie wrócić, co robić?

Polecane posty

Gość Agata- durnowata

Mój były facet wczoraj powiedział, że mnie kocha i chce spróbować ze mną, jeszcze raz. Mimo, że to ja zakończyłam ten związek 1,5 roku temu, on nadal się nie otrząsnął z tego. Przez ten czas mieliśmy "przyjacielski" kontakt. On od roku mieszka z nową dziewczyną, ale sama zdążyłam zauważyć, że to chyba z jego strony bardziej rozsądkowa znajomość. Było mi z nim dobrze, i lubie jego towarzystwo, ale czy go kocham? Zastanawiam się. Zerwałam z nim, ponieważ był straszliwie we mnie zakochany i wydawalo mi się, że różowe okulary mu szybko spadną i mnie porzuci....Tak jak to zrobił mój - już eks- mąż. Nie wiem czy to chorobliwy lęk, czy o co mi chodzi. Sama dla siebie jestem dziwna. Nie wiem co robić:( Nie chce go skrzywdzić po raz drugi.

Gość OdejdeNaZawszeIMiNieZal
Nick wybrałaś bardzo trafnie

Gość lek.psych. Dr.Tamten
zapraszam do mojego gabinetu

Gość agato durnowata
Lęk przed nowym nie jest mi obcy, mam to samo, skutecznie unieszczęśliwiam mężczyzn i boję się ich miłości, boję się zranienia ponownie. Zostałam skrzywiona chyba tak jak Ty i ten lęk jest straszny.

Gość agato durnowata
W końcu straciłam chyba szansę na miłość. Aczkolwiek zadawałam sobie pytanie, czy on mnie kochał i dziś z perspektywy czasu mam ambiwalente uczucia.

Gość Agata- durnowata
Najgłupsze jest to, że nie mogę uwierzyć, że ktoś mógł się we mnie tak szaleńczo zakochać?! uważam to za nierealne i ....właśnie ULOTNE:/

Gość Agata- durnowata
szansa na miłość jest zawsze;) nie łam się

Gość dggddgsgsd
Mój też tak powiedział, ale nie wejdę drugi raz do tej samej rzeki. Poza tym kogoś mam. Co więcej, powiedział, żebym powiedziała tylko słowo a jutro u mnie będzie (mieszka tysiące kilometrów stąd). Co prawna rozstaliśmy się 'za porozumieniem', ale cóż.

Gość Agata- durnowata
no własnie "dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi", ale mogłabym złamać tę zasadę, gdybym była pewna własnych uczuć....a sama nie wiem czy to jest miłość czy tylko sentyment i zwyczajna sympatia.