Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkimenedus

przetłumaczenie zdania z angielskiego ! pomocy !

Polecane posty

Gość arkimenedus

Hello, you sent me back 30 pounds on my pay pall account, but i would like to get back the rest of money and ill send u your not original perfumes then, thats all, thank you.

Gość przeciez to proscizna
ja sie NIGDY ang nie uczylam, a wiem :D

Gość arkimenedus
to pomóż matołowi ;)

czesc. wyslalas mi spowrotem 30 funrów na moje konto na pay pall, ale i chcialbym ci zwrócić reszte pieniedzy oraz wysle ci nie orginalne perfumy. to wszystko. dziekuje nom cos takiego bedzie :P

czesc. wyslalas mi spowrotem 30 funrów na moje konto na pay pall, ale i chcialbym ci zwrócić reszte pieniedzy oraz wysle ci nie orginalne perfumy. to wszystko. dziekuje nom cos takiego bedzie :P

ale lepiej sie posluchaj bialych kozaczków, bo ja to też jestem noga z angola ;D

no moze masz racje. ja to tylko troche ze słuchu znam ang. nigdy sie nie uczylam i gramatyka jest mi kompletnie obca :P

Też mi to wygląda na oddanie reszty kasy.. chyba sprzedałaś komuś podróbki i oddałaś część pieniędzy 30f i on pisze ze miło by było jakbyś oddała resztę to wtedy prześle Ci te Twoje podróbki, to wszystko

Gość fddsdf
on jej wyśle podróbę jak dostanie resztę kasy, laska tyle wybuliła za jakieś podróby ? :O poza tym jakie perfumy kosztują więcej niż 30funtów ?

Gość fddsdf
aa blondynka faktycznie :D to ona mu sprzedała podróby ::D

No bo to chyba jest " cześć wysłałaś mi 30f na moje konto, ale chciałabym odzyskać resztę pieniędzy, wtedy odeśle Ci Twoje nie oryginalne perfumy, to wszystko, dzięki" Anglika znam też tyle tylko co gdzieś tam zasłyszane i gówniana nauka w szkole ;)

Gość arkimenedus
poprostu sprzedalem perfumy za 38 funtow plus 7 na przesyłke. i długo nie dochodziły do niego i dzisiaj wysłałem mu potwierdzenie nadania, a w miedzy czasie dostalem komenta od kogos innego ze to podroba i tak mi dzisiaj odpowiedzial na moje potwierdzenie i niewiem o co chodzi praktycznie wcale.

Gość reflukss
a faktycznie podróbę wysłałeś?

Gość arkimenedus
No podroba podróba kupiona za 33zł ;) sprzedalem chyba z 30 ich i tylko ten gość mi się doczepił, a ja mu żadnych pieniędzy nie wysylalem.

to pewnie gosciowi sie przewidzialo ze cos mu wyslales. mozesz zaryzykowac i wyslac mu ta reszte czyli te 15 funtow i ci zwroci wtedy perfumy pewnie, no albo napisac mu ze nic nie wsylales. tylko ze ryzykujesz negatywem.

Gość masz sie czym chwalić
i tylko jeden kolo ci wystawił negatyw za te podróby ? :O

Gość arkimenedus
No tylko jeden gość;/ ale co tam i tak ponad 97 % pozytywów mam ;) ale nadal nie kumam co z tym gościem jest tam. co mu moge sie zapytać ? zeby dokładniej wiedziec ?

no juz wszystko wie, skumal sie ze sa nieorygonalne, tylko, ze sie pomylil i mysli ze mu wyslales kase. pewnie sie zorientuje. albo poczekasz troche, albo napiszesz mu ze nic nie wysylales, to twoje ryzyko. ja bym zrobila tak ze bym mu napisala ze perfmy sa oryginalne ale skoro jest niezadowolony to moe zwrocic i wtedy oddasz mu kase. szkoda psuc sobie opinie. 97% to juz granica..

doślij mu tę niby resztę i zobaczysz co napisze ;) ZDŻ Ja już muszę wymyślać dalej własne zwrotki ;) Aaaalbo Head and shoulders, knees and toes knees and toes... sensu ta piosenka dla mnie nie ma ale młoda moja uwielbia i nawet powtarzać próbuje :)