Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczesliwie zakochana

malo sexu..

Polecane posty

Czesc... Pytanie do tych ktorzy maja partnerow.. Czy kochacie sie czesto ze Swoja partnerka/partnerem? .. Bo my ostatnio bardzo rzadko i to mnie troche martwi.. On pracuje po 12 godzin nie namawiam go do niczego.. Myslicie ze to ze zmeczenia? przypominam ze Kochamy i ufamy sobie wiec na pewno mnie nie zdradza. 2Lipca do polski jedziemy bedzie mial troche wolnego i mam nadzieje ze to sie zmieni. Tez tsk macie co niektorzy oczywiscie. DZIEKUJE i Przepraszam za bledy i pisownie ale to przez to ze pisze z telefonu.

Gość lukrecja cykuta
jak długo ze sobą jesteście i z jaką częstotliwością się kochacie?

Gość lukrecja cykuta
nie pytałam o technikę, ale o to jak często;) dwa lata związku? hmmm... no, ja wtedy nie chciałam nawet z łóżka wychodzić.;) może jest rzeczywiście przemęczony...

Gość matt matt ma tt
nic sie nie martw to przemecznie, moj facet pracowal po 10 h dziennie, ale jako robotnik fizyczny to wracal do domu tak zmeczony,ze tylko jadl, wanna i spac, nieraz nie mial sily nawet gadac a co dopiero seksik, ale po 2 msc zrezygnowal z tej pracy i wszystko wrocilo do normy, czestotliwosc wspolczycia tez ;)

No wlasnie czasami probowal ale nie dalo sie mowil ze jest tak padniety ze nawet nie (stanie) ze tak sie wyraze. Ja tez mam potrzeby ale tak jak napisalam nie bede zmuszala.Dopiero gdy weekend przychodzi jest na pompie.

Gość ordung
Na wczasach nie dawaj mu wytchnienia i nie ulegaj wymówkom że musi odpocząć.

Gość onanista19cm
ja wale sie z moja codziennie po pare razy i to ostro!troche w cipe troche w dupe uuuuu.czasem zapraszamy kolezanke do trojkata wtedy jest ostro.RAZ NAWET WYRUCHALY MNIE WIBRATOREM W DUPE ALE BYLO super

Gość etvilia
Nie ważne gdzie tylko ile razy cię zaspokoi a ty jego

Gość ozsav
Zaproponuj mu zabawę : kto więcej razy zainicjuje stosunek

Gość sytwoh
mam nadzieję że przedupczycie te dwa tygonie gdzie się da

Gość loftrw
Ten seks ma mu po nocach się śnić jak zbieranie grzybów, potem wypytaj faceta co czuł myślał itp. a w końcu zdasz nam relację czy sposób zadziałał