Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polakirafauio

pytanie do facetów!!!!

Polecane posty

Gość polakirafauio

czy kontynuowalibyscie znajomosc z laska, ktora oddłla sie na pierwszej rance???? gdyby byla ladna, mila, wyksztalcona?

Gość do czasu znalezienia
powaznej dziewczyny, czemu nie ;)

Gość zz sputnik
Raczej nie. Z resztą, jak by się potem skontaktowali? Przecież jak laska zwieje z randki, to koleś juz nigdy do niej nie zadzwoni.

Gość kolega tutaj
zalezy.... ogolnie to pewnie znaczy ,ze lubi sie pobzykac, pewnie beda z nia problemy w przyszlosci..... wiec; chwilke bym sie z nia pokrecil a pozniej by sie okazalo. miej jednak na uwadze , ze ona moze chodzic na boki wiec troszke bym jej pilnowal-tak zeby o tym nie wiedziala

Gość tragedijalkk
sorry, ja się oddałam na pierwszej randce z chłopakiem, w którym byłam długo zakochana jako dziewica i 3 lata po w ogóle z nikim nie spałam to ciekawe gdzie niby chodzę na boki??

nie mam nigdy szacunku do kobiet ktore sie odrazu oddaja takich sa tysiace wiec to tylko dobry dodatek do zycia ale napewno nie cel.

Gość jakie to ma znaczenie
znajomość z mężem rozpoczęłam od seksu - to nawet nie była randka, tylko spotkanie na seks. Teraz jesteśmy już małżeństwem od kilkunastu lat i nic nie wskazuje na to, że miałoby się to zmienić.

albo na odwrót czy kobieta kontynuowałaby znajomość z facetem wiedząc, że ten lubi sex po jednym spotkaniu? według mnie bez sensu, bo dwie strony robią to świadomie i nie ma ocenianie tylko jednej z nich moi drodzy :)

Gość ricardo27
Zwaliłem pod fotke zdesperowanej.

Gość tak zreszta nawet
po 2,5 roku zostala moja zona zadna wpadka nie mamy jeszcze dziecka jestesmy b szczesliwi i sie b kochamy a stereotypy mozecie sobie wsadzic