Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evonne

Seks nastolatków

Polecane posty

Oglądałam wczoraj program ''Seks nastolatków" Ona ma 19 lat i od 5 lat już współżyje.Normalnie masakra,że takie 13-14 latki uprawiają seks.Uważam,że seks poniżej 16-ego roku życia powinien być karalny.Bo co taka gówniarzeria wie o życiu?!Tylko im się wydaję,że są dorośli a tak naprawdę są to nieodpowiedzialne i bezmyślne dzieci.

Żadna nowość. 14 lat temu moje koleżanki też w wieku 15 lat uprawiały seks. Telewizja ogłupia, wyrzuć telewizor :)

nastaly takie czasy ze dzieci nawet te co jeszcze miesiaczki nie dostaly za seks sie biora..

Gość Ale kogo tutaj karać ?
Rodziców niepilnujących dzieci ? Może same dzieci ?

A skąd Ty tam wiesz co robiły dzieci przed wojną?Szczerze wątpię żeby uprawiały seks po kątach.Kiedyś była inna mentalność,o seksie nie mówiło się tak swobodnie jak teraz.Ludzie wstydzili się iść kupić papier toaletowy,pokazywali w sklepie tylko palcem o co im chodzi a co dopiero rozmawiać na głos o tym co dzieje się w łóżku. Moja babcia w wieku 16 lat nie wiedziała nawet skąd się biorą dzieci.Myślała,że wystarczy pocałować mężczyznę i będzie się miało dziecko.Więc przestań gadać głupoty jak nie wiesz sam jak to było.

jestem już bardzo dorosły i mogę powiedzieć, że moja sąsiadka mając lat szesnaście wyszła za mąż bo musiała, względem przytycie spowodowane ciążą, a działo się to we wczesnych latach siedemdziesiątych......

Gość ale pierdzielisz
evonne kobiety w wieku 14-15 lat zostawaly zonami i rodzily bachorki swoim bogatym starszym mezom

Gość ale pierdzielisz
ja 20 lat temu majas lat 19 rozprawiczalam swojego 14 letniego kuzyna :P norma to byla ze chlopak 14 letni czesto juz wiedzial co sie z czym je

dokladnie, pozatym patrzecie tez na to ze kiedys ludzie tracili dziewictwo czy tam prawictwo dopiero po slubie, a ze sluby byly wydawane wczesnie to juz inna bajka.. kiedys najwieksza role w zyciu gral Pan Bog.. teraz jest zupelnie inaczej dla ludzi zyjacych w xxI wieku seks to tylko zabawa :/

ale pierdzielisz jesteś jakaś niepoważna i chyba masz coś z głową,że dobrałaś się do swojego kuzyna

Markiz Sade nie żył w XXI w. Marudzicie jak moherowe babcie co same się gziły po krzakach a teraz udają święte.

Gość katafian56
Dal mnie to żenada. Ale skoro tak szybko chcą "stac sie dorosłe" to niech tak robią. Lepiej dla facetów ktorzy sie wyzyja przeciez takie młode to same sie nadstawiaja tyłeczkami;)

taaa Vamos, faktycznie, a potem w wiadomosciach, pelno ze noworodki w reklamówkach ludzie znajdują :o i coraz więcej aborcji.....

Gość katafian56
Rujnowac? Ciekawe co pomysli gdy sama bedzie po x latach chcisała miec dziecko. I tu jet pies pogrzebany.

Gość to ja anonimowo
moja babcia wyszla za maz w wieku 19lat a w wieku 20lat juz miala dziecko, a na wschodzie co sie dzieje? rodzice sprzedaja swoje corki ktore maja nawet po 9lat i wychodza za maz. i co myslicie co ci mezowie robia z tymi dziewczynkami? bawia sie lalkami?

jak się rżnie gówniara na potęgę to niech ma świadomość że z tego może być dziecko. szkoda Vamos że ciebie matka nie wyskrobała wiesz :o

Gość katafian56
Zrobi w poczuciu ze była bura suka i zabiła dziecko;) To jej zostanie na całe życie. Zreszta niech sie piep*ą ile wlezie:D Szkoda troche tych małych dziewczynek bo potem płaczą że albo wpadły albo facet obeicywał jej wieczna miłosc a porzucił po jednej nocy;)

:o a ty chyba sam/a nie wiesz co to jest aborcja. radze obejrzeć film z takiego zabiegu.

bo sa nieczułymi , sukami pozbawionymi ludzkich odruchów! normalna kobieta mając świadomość, że zabiła taka mała istotkę przez wiele lat będzie sie z tym meczyć.

zreszta skoro chca sie pieprzyc bo to takie cool, to niech to robia.. mam nadzieje ze swoje dzieci obronie przed taka banda durni :/

przesadzone?? nie rozsmieszaj mnie. nie jedna osoba po obejrzeniu takiego materiału zmieniła radykalnie poglądy w tej kwestii. wiec i tobie radzę , obejrzyj.

ta tylko ze zanim taka nastoletnia malpa zdecyduje sie na aborcje, nazbiera fundusze, powie o calej sytuacji rodzicom, wybierze sie do ginekologa to troche czasu minie.. wtedy ze zlepka juz nic nie zostanie :/

"Papka będąca zlepkiem komórek" wiesz.... nie będę z tobą dyskutować. nie wiem ile masz lat ale wypowiadasz się jak gówniarz. powiem tylko że ta "papka" to mały człowiek, czy sie z tym zgadzasz czy nie.

Gość katafian56
To neich maja te dzieci ale wstyd i hańbę ponosza przez reszte życia. Dla mnie jaka postac zarodka by nie była nawet embrionalna jest juz poczęta i jest istotą ludzka.

Gość vydgchjsgvkg
Vamos ty idioto!!!!!!!!!!!!1 widac ze jests facetem !! :o

Gość katafian56
Niech skrobia...potem w gorszym wypadku beda załowac ze nie bedą mogły zajsc w ciąze...