Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evonne

Seks nastolatków

Polecane posty

Gość katafian56
każdego faceta choooooooj obchodzi co kobieta z dzieckiem zrobi...

Gość katafian56
hahah pas cnoty zakładac. Ale pozwólmy dzieciaczkom upieczetowac "miłosc";D

Gość dferrere
vamos Ty se mozg wyskrob bo masz kompletnie bezuzyteczny. JAK SIE DZIECI NIE CHCE MIEC I JEST SIE SAMEMU DZIEKCIEM TO SIE ZA SEX NIE BEIRZE!!!!!

Znam babkę, która teraz jest jakoś koło 80tki i normalnie opowiadała o bzykaniu na sianie za małolaty i takie tam.. dla niej to jest/było normalne więc jak widać gdzieś tam po wsiach się to zdarzało nawet kiedyś... Mama mi opowiadała, że miała chyba 2 koleżanki które w podstawówce były w ciąży, ja sama miałam w szkole dziewczynę w ciąży w 6klasie... seks był zawsze :P

Gość dferrere
vamos tak samo jak i twoja teoria o skrobaniu!! Mozg sobie wyskrob a nie namawiaj do skrobiania durne dzieciaki

Gość dferrere
mzoe nie dzieje sie nic innego ale teraz bynajmniej jest to zjawisko po stokroc powszechniejsze

dferrere vamos tak samo jak i twoja teoria o skrobaniu!! Mozg sobie wyskrob a nie namawiaj do skrobiania durne dzieciaki I tak te dzieciaki zrobią co zechcesz, nawet jakby im puścić setki filmów o aborcji. Zresztą mnie to też nie rusza tak zbytnio.. kiedyś o tych filmach trochę czytałam - normalne kobiety dokonują aborcji wcześnie kiedy dziecko nie jest jeszcze "dzieckiem" - nie moja pizda to się nie wtrącam - a te co pokazują rączki i nóżki - są to zazwyczaj filmy z porcji dokonywanych z przymusu - kiedy np płód sam obumarł, kiedy okazało się dziecko bardzo chore itp... trzeba zagrać trochę ludziom na sercu 🖐️

Gość dferrere
niech kazdy robi ze swoim cialem co chce . ja natomiast w zyciu bym sie nie wykrobała. Wolalabym urodzic i oddac do adopcji

Gość dferrere
ale sa i takie ktore skrobia juz dziecko! widac raczki tulow glowke, potwornosc......w zyciu nie moglabym tego zrobic...

Gość dferrere
znam i takie co to kilka razy sie skrobaly...tego to juz w ogole pojac nie moge...gdyby mi sie zdarzyla wpadka i juz raz bym sie wyskrobala to bym chyba z obawy w zyciu sexu nie uprawiala hehehe

Wiesz no kretynki zawsze się zdarzają.. są też takie co tego nie robią a np chleją całą ciąże i rodzą dzieci z większą ilością promili niż ja kiedykolwiek miałam... Ale rozmawiając o normalnych kobietach mi osobiście nic do tego, że jakaś w pierwszym miesiącu pójdzie na zabieg

Gość resident
gadacie glupoty, kiedys seks nie byl tak popularny, ciaza przed slubem byla ponizeniem, wstydem nie do zniesienia dla rodzicow, stad tez wieksze pilnowanie dzieci

Gość resident
w normalnej rodzinie ojciec zarabia, a matka wychowuje dzieci