Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukkkkkk

Zamknięte konto w Lloyds?

Polecane posty

Gość ukkkkkk

Witam, wyjechałam z UK z niezamkniętym kontem silver w Lloydsie, naliczyło mi 50 F debetu za prowaadzenie konta. Za miesiac czasu wybieram sie do UK i chciałam te pieniążki wpłacic spowrotem na konto i wtedy ewentualnie je zamknąć żeby nie było zadnego problemu. Otoż wchodze dzisiaj na internet banking i co się okazuje - usunęli mi konto silver ...został tylko easy saver. No i co teraz? Bedzie mozliwosc po przyjezdzie wznowienia tego rachunku oczywiscie po zaplaceniu tego debetu? A jeśli nie to czy bedzie możliwość zalozenia konta w jakimkolwiek innym banku? 50 f, niestety przez moje gapiostwo ale naprawde chciałam oddać

Nie przejmuj sie, jak bedziesz w uk zajdz do banku i spytaj co sie dzieje, czemu konto zamkniete i czy mozesz uregulowac debet, napewno powiedza Ci co robic :)

Aha i raczej bedziesz mogla otworzyc konto w innym banku, z reguly nie robia problemow, ale z drugiej strony nie wiem, czy to nie wplynelo na Twoja historie kredytowa, jesli tak, to mozesz miec pozniej problemz dostaniem karty kredytowej czy kupnem domu np jesli planujesz, Pozdrawiam :)