Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spałam obok męża

Śnił mi się seks z obcym facetem!

Polecane posty

Gość spałam obok męża

Poznaliśmy się na lotnisko, później jedyne co pamiętam to leżeliśmy obok siebie nago, dotykałam go, całowałam.. To było takie bardzo dziwne uczucie :O Męczy mnie teraz, bo było miło, ale nawet go nie znałam.. mimo tego czułam taką bliskość.. namąciło mi to w głowie :O Jak to jest się przespać z obcym facetem ? Co się wtedy czuje?

Gość trytruyirfg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi sie czesto sni obcy facet i nie przezywam norma choc mam meza

Gość spałam obok męża
no wiem ,że to nic takiego.. ale zaczęłam się zastanawiać jak to jest.. nigdy nie spałam z kimś z kim nie byłam w związku , nie miałam kochanka.. Chciałabym wiedzieć czy to jak się czułam we śnie( a było to bardzo realistyczne) przekłada się na rzeczywistość.. Ale chyba nie, bo mi się wydawało ,że od razu się w nim zakochuje :O

Gość czy mam gorzej?
musisz spróbować :classic_cool:

Gość resgfgdsdfgdfsgsdfg
e, moze sie tak zdarzyc, mi sie zdarzylo naprawde, i tez takie wrazenie, ale to tylko wrazenie, bo tak, nie zakochuje sie tak od razu :) wszystko jest mozliwe, he he :) ale nie znaczy ze prawdziwe.. a zejscie na ziemie w takim przypadku boli. wiec dobrze ze to byl tylko tylko sen chyba.

Gość resgfgdsdfgdfsgsdfg
"Męczy mnie teraz, bo było miło, ale nawet go nie znałam.. mimo tego czułam taką bliskość.. namąciło mi to w głowie " no wlasnie, mi tez namacilo, moze w trakcie bylo milo i zajebiscie, i ta bliskosc, jak z bajki, ale potem jak dostaniesz wiadro zimnej wody na leb to nie jest przyjemne;p bo nagle ta osoba odchodzi, a ty zdajesz sobie sprawy ze dla niej nadal jestes, i zawsze bylas, obca. a to 'uczucie' to byla tylko iluzja.. chyba to po prostu pragnienie bliskosci, milosci pzemawia przez taki sen... to co w nim czulas to cos co ty sama sobie wygenerowalas, a nie cos co ktos ci dal.. jesli to bylo fajne, to spoko, to znaczy ze umiesz odczuwac taka bliskosci i takie uczucia :) "Jak to jest się przespać z obcym facetem ? Co się wtedy czuje? " napewno nie ma zadnej zasady co do tego ;p