Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiechu

Moj pierwszy raz ?

Polecane posty

Gość wiechu

Gdy mialem 14 lat i jeszcze nie mialem zadnego kontaktu sexualnego , ani mi jeszcze nie schodzila skorka z penisa , choc juz czulem poped do dziewczat , moj penis byl zawsze nabrzmialy gdy byl podniecony ale nigdy czubka penisa nie mozna bylo widziec bo byl schowany poprzez skorke co go okrywala , choc nieraz probowalem sobie ja sciagnac ale to mnie bolalo wiec przez sile nie robilem tego , i tez z tego powodu nie moglem miec stosunku z paniami bo penis nie byl jeszcze gotowy do tego zadania . az pewnego razu na imieninach u znajomych gdy wszyscy wyszli mnie zatrzymala u siebie solenizatka choc byla starsza odemnie o 10 lat , zaczela mnie calowac i oblapywac i lapac za jajka i penisa , wiec ja sie na nia napalilem a miala ladne duze piersi stojace co mnie jeszcze bardziej to podniecalo , a ja jej mowie ze jeszcze nie mialem kontaktu z kobietami , wiec ona mowi to nie szkodzi ja cie tego pomalu naucze , zobaczysz jak bedzie ci dobrze , polozylismy sie na lozku ,ona zobaczyla mego kutaska i mowi o faktycznie jeszcze jestes cnotliwy , tak przystojny chlopak jeszcze nie korzysta z uciech kobiet , ja ci to zmienie , i zlapala mnie za kutasa poruszala kilka razy kutas nabrzmial od razu ale jeszcze skorka nie zeszla , wiec zaczela mi ja pomalu na dol sciagac raz w gore raz w dol i po kilku razach skorka sciagla sie za moj lepek i wtedy caly penis byl duzy i gotowy do sexu , wiec choc na mnie i wloz mi go do mojej cipki , co zrobilem to bardzo szybko i dlugo nie trwalo i wtedy osiagnelem moj pierwszy orgazm , ktory pamietam go do dzis jak bylo cudownie , wtedy kochalismy sie kikanascie razy przez cala noc , to bylo wspaniale uczucie , do dzis pamietam jej zapach cudownych perfum i kolor stringow i biustonosza i jej cudownej cipeczki , choc nie ozenilem sie z nia bo miala wtedy juz chlopaka ale zawsze wracam myslami o pierwszym spotkaniu z nia ,i teraz od czasu do czasu spotykamy sie, by powtorzyc jeszcze raz nasz pierwszy raz , tego nigdy sie nie zapomina ?